Test: Roccat Score headset

Lyd d.  16. oktober. 2018, skrevet af BPM 1 Kommentarer.  Vist: 5371 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: BPM
Oversættelse: BPM

Pristjek på  0,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test

 

Jeg har prøvet headsettet i flere forskellige situationer så som gaming, musik og telefonsamtaler og i det daglige brug generelt. 

Vil starte med det som det er rettet i mod - nemlig gaming, hvor jeg har prøvet det i PUBG og CSGO. Jeg må sige at jeg er imponeret, lyden er klar og tydelig, og man kan nemt hører hvor de andre spillere befinder sig henne. De små detaljer som man normalt skal lytte til i nogle spil er også nemme at skille ud så man kan finde fjenden. Jeg havde Teampeak kørerne sammen med og der var heller ingen problemer med kommunikationen, selvom mikrofonen ikke sidder lige ud foran munden, men sidder ud for halsen. Lyden fra den går klart og tydeligt igennem og oplevede ikke at jeg "forsvandt" fra folk under en samtale.

Ved lytning af musik kan man virkelig hører at der er ikke er 1 driver men 2 i hvert del af headsettet. Jeg har været lidt forskellige genre igennem techno, rock og pop. Er man til det hårde techno med en god tung bas der kan mærkes, så bliver man absolut ikke skuffet. Bassen er god, tung og effektivt leveret, så man kan mærke den og den drukner ikke de andre toner, som man nogen gange kan være ude for med en for voldsom bas. Her kan man virkelig mærke effekten af det specielle kammer driverne sidder i. Er man til rock bliver man bestemt heller ikke skuffet, du kan let skille alle instrumenter fra hinanden og tydeligt høre vokalen, uden der faktisk er noget af det som forsvinder i hinanden. Den fede guitar solo går klart og tydeligt igennem uden at være skærende eller forvrænget. Ved pop har vi det samme billede, den lette rytme og vokal er nem at adskille og lyder godt. Lydbilledet er godt og stabilt og ingenting forsvinder eller forvrænges. Diskant og mellemtoner leveres rigtig godt hvorfor man ikke tænker over at der skulle være noget som ikke lyder korrekt. Det er et godt lydbillede samlet set.
Jeg blev nød til at kaste mig over en lidt større udfordring og satte noget klassisk på. Noget som jeg syntes mange headset har svært ved at spille ordenligt, da der er så mange instrumenter at det nogen gange bliver en gang rod. Også her var jeg godt imponeret, headsettet leverede et rigtig godt lydbillede hvor man kan kunnen skille instrumenterne fra hinanden, og lytte til det med en vis fryd. Bevares et par fuldblods højtalere kan de ikke slå men de levere virkelig godt i forhold til deres størrelse.

Da de også er lavet til at have med på farten prøvede jeg også et par telefon opkald med dem. Her var den heller ingen problemer, lyden gik klart og fint igennem og modtagerne af opkaldene havde heller intet at klage over. Talen gik klart og tydeligt igennem. Især udefrakommende støj spærrer de fint for.

I ren hverdags brug er headsettet nemt at have med i den lille taske og det ligger godt beskyttet. I tasken er der desuden plads til ekstra eartips og pc-adapter kablet, hvis man nu skulle få brug for det. Tasken har et enkelt og effektivt design og man kan nemt have den i lommen.

 

Konklusion næste side.

Xoferif
 
Overclocker
Tilføjet:
16-10-2018 10:04:24
Svar/Indlæg:
450/7