Test: Coolermaster MasterWatt 750 PSU

Strømforsyninger d.  16. oktober. 2018, skrevet af Polarfar 0 Kommentarer.  Vist: 4934 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Polarfar
Oversættelse: Polarfar

Pristjek på  602,00
Produkt udlånt af: Cooler Master
DK distributør: n/a

Design

MasterWatt serien er ikke tænkt som noget revolutionerende indspark til din RGB oversåede blingbling gamer PC. Det er en forholdsvis billig, fornuftigt ydende PSU, der skal leve et stille liv i hjørnet af din maskine. Derfor er den holdt i mørke farver, kun afbrudt af logo og modelnavn med hvidt. 

ATX kablet til bundkortet og CPU 12 V kablet er monteret fra fabrikken, og som ekstra plus er kablerne sleevede og helt sorte. Sammen med de ligeledes sorte modulære kabler kan du lave en meget anonym installation. 

Der er plads til to PCIe kabler, og du får to med der er med to styk 6+2 pins stik. Som nævnt har Cooler Master opgraderet tykkelsen af ledningerne på netop PCIe kablerne, så du kan trække to forholdsvis kraftige grafikkort på hver sit kabel uden at få spændingstab. 

Blæseren er egen avl. Cooler Master har i forvejen en produktion af meget fine blæsere til kabinetter, og MasterWatt modellerne har en Silencio FP på 120 mm installeret. Som navnet mere end antyder så er det en low noise blæser. Styringen af blæseren er lavet så den først starter når du trækker mere end 15% (110 watt) kontinuerligt. Så dit kontorarbejde kan foregå i stilhed. Det er dog ikke en 750 watt'er du bør vælge til kontormaskinen. MasterWatt serien kan fås helt ned til 450 watt. 

Et kig ned i elektronikken afslører et velordnet printkort med det der skal være af sikkerhedskredsløb. Du finder ikke japanske lytter eller separat DC-DC konvertering til 3,3 og 5 V linjerne i denne prisklasse. MasterWatt 750 er dog fint skruet sammen, og du får stadig 5 års garanti.