Test: Corsair Vengeance 750M PSU

Strømforsyninger d.  16. november. 2018, skrevet af Polarfar 0 Kommentarer.  Vist: 6203 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Polarfar
Oversættelse: Polarfar

Pristjek på  1057,00
Produkt udlånt af: Corsair
DK distributør: n/a

Kassens indhold


Indholdet af kassen er holdt på minimumsniveau. Du får selve PSU'en, en kort manual der beskriver 12 V rail layoutet såfremt du skifter til multirail. De modulære kabler ligger i en plastikpose, og der er en pose med skruer og strips til installationen.

 

 

Liste over tilbehær / Kassens indhold :

  • VENGEANCE Series™ ATX Power Supply 750W
  • AC power cord
  • DC Modular cable set
  • Strips og skruer
  • Manual


 

Der er monteret ATX, CPU EPS og PCIE strømkabler fra fabrikken. Disse kabler er sleevede med en sort strømpe. De modulære kabler er sorte og de ekstra PCIE kabel og CPU EPS kabler er sleevede med sort strømpe som de faste kabler, mens resten er fladkabler. Fint at de kabler der kommer til at række ud på bundkortet har ens design. Får du brug for et floppydrev eller andet tilbehør med den gamle type strømstik så følger der en adapter med. 


 

Specifikationer


Der er flere gode detaljer at fremhæve på Vengeance 750. Du kan skifte mellem single og multi rail hvis du har brug for at styre den maksimale strøm der kan trækkes i kablerne. Hver rail er så på 30 ampere, og du undgår at overbelaste andre dele af PC'en hvis noget går galt´på den ene rail. Maks strøm fra en 750 watt PSU er 62,5 ampere på 12 V siden, og det er præcis det, der er opgivet i specifikationen.



 

Der er fyldt japanske kondensatorer i, hvilket skulle sikre stabilitet og levetid og give meget lave elektriske støjtal. Nu vi er ved støjen så er det en af Corsairs egne ultra low noise blæsere der er skruet i, og styringen er delvist passiv, så blæseren først starter når der er brug for at komme af med overskudsvarmen. Den skulle i forvejen være ret lav da effektiviteten er 80+ Silver certificeret, hvilket vil sige bedre end 87 % ved lav og maksimal effekt, og bedre end 90 % ved halv belastning.


 

ATX12V Version v2.4

Continuous output rated temperature C, 50°C

Continuous power W, 750 Watts

Fan size mm,120mm

MTBF hours, 100;000 hours

Multi-GPU ready, No

Ability to toggle single/multiple 12V rails, Yes

Warranty, Five years

80 PLUS Efficiency, Silver

PSU Form Factor, ATX

Zero RPM Mode, Yes

Cable Type, Low-Profile, All Black

Dimensions, 150mm x 140mm x 85mm

Modular, Semi

ATX Connector, 1

EPS Connector, 2

Floppy Connector, 1

PCI-E Connector, 6

SATA Connector, 8