Test: Razer Black Widow Elite keyboard

Styre-enheder d.  17. december. 2018, skrevet af neemos 2 Kommentarer.  Vist: 4906 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: neemos
Oversættelse: jmose

Pristjek på  969,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design / LayoutHer har vi så Razer's Black Widow Elite, med håndledsstøtten monteret på så man kan se det fulde omfang af tastaturet. Og her ser vi Black Widow Elite med alt lys slået til.På funktions knapperne F9-F12 finder vi et par ekstra funktioner som enhver rigtig gamer bliver glade for. 

  • F9  -  Lav en makro mens du gamer, super funktionelt hvis man ofte skifter eller har glemt noget i farten
  • F10 - Gaming mode key, aktiver den så slukker Black Widow Elite for blandt andet windows tasten
  • F11 - Skru ned for lysstyrken i dit tastatur
  • F12 - Skru op for lysstyrken i dit tastaturLige over piletasterne finder vi en række lys, som giver dig information om hvilke knapper / funktioner der er aktiveret på tastaturet. Her vil du blandt andet kunne se om du har aktiveret "lav en makro" tasten eller om du har sat tastaturet i game-mode.Øverst til højre, der finder vi en af grundene til Razer har valgt at opdatere deres Black Widow Elite. Medie kontrol, samt en digital multi funktions knap er der blevet plads til.Der er også blevet plads til en USB 2.0 port samt audio stik, så du har muligehed for at sætte USB enheder direkte til computeren gennem tastaturet eller sætte dit headset til direkte til tastaturet.Kigger vi på bagsiden, så kan man se der er gummipads i alle hjørner og i midten, så man er temmelig sikker på at tastaturet ikke løber nogen steder midt i en intens kamp. I bunden af iblledet kan man se der er mulighed for at trække kablet fra tastaturet ud til højre, venstre eller midt i afhængig af hvordan dit skrivebord er sat op.Fødderne på Black Widow Elite har mulighed for 2 indstillinger.


 


På næste side kigger vi nærmere på softwaren til Razer Black Widow Elite.

ronee112
 
Overclocker
Tilføjet:
24-04-2020 14:59:21
Svar/Indlæg:
1/0

I'm just a moronSvaret blev redigeret 1 gang, sidst af neemos d. 24-04-2020 21:11:55.


getsurveyus
 
Overclocker
Tilføjet:
04-01-2021 06:52:50
Svar/Indlæg:
1/0

You will win a $500 cash prize! Don’t miss this chance to increase your guest experience better and to make your criticisms count-out just by taking the http://getsurvey.us/taco-bell-...