Test: Nuraphone /G2

Lyd d.  20. november. 2018, skrevet af Pizzadude 0 Kommentarer.  Vist: 7781 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Pizzadude
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på  3000,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design / Layout


Nuraphone er et meget stilrent headset, helt i sort med rene linjer og ikke for meget bling. 
 


Selve ørekopperne er udført i en matsort og blød plastik, bøjlen er af sort børstet metal og belagt med sort gummi i toppen for bedre komfort. Selv om polstringen ikke er den helt store, sidder headsettet rimelig godt på hoved, og er ikke ubehageligt at have på. Det er dog ikke så behageligt, som andre headsets med store bløde puder og polstring hele vejen rundt. De er omvendt ikke lige så stilrene som dette. 
 


Mekanismen til justering af headsettet størrelse er en simpel slider i hver side, hvor der er ca. 5.5cm at give af. Mit gennemsnitlige hoved giver en position lige midt i, så der er lidt at give af til begge sider, hvilket burde passe de fleste. Den lille runde plade, hvor ørekop og bøjle mødes er påtrykt Nuras logo, og fungerer endvidere som en berøringsfølsom knap, til betjening af headsettet. Der er en tilsvarende på den anden side, med logo og samme funktionalitet. 
 


Ørekopperne, og hvad der er inde i dem, er noget af det mest specielle ved dette headset. Hvis vi tager selve puderne først, er de ikke som det oftest ses en pude med en form for skumfyld, belagt med kunstlæder eller stof. Puderne her er af gummi, tynde, og kun med en smule fyld for at få dem til at holde formen. 

Inde i ørekoppen gemmer der sig en øreprop, som skal ind i øret, noget som jeg aldrig har set før. Meningen skulle være, at de høje, og mellem toner kommer gennem øreproppen, mens de lavere toner kommer fra en enhed i selve ørekoppen. 
 


En lille designmæssig detalje er kablet som går synligt fra ørepuderne gennem bøjlen for så at forsvinde igen.  
 På højre ørekop er der en fordybning, der gemmer på indgangen til det medfølgende USB-kabel.
 


 

Oversiden af bøjlen, er belagt af et mat sort gummimateriale. 
 


Den ene ende af det medfølgende kabel er et standard USB-stik, mens den anden ende er en proprietær tilslutning udviklet af Nura selv.