Test: SteelSeries QcK EDGE Mousepad

Diverse d.  25. marts. 2019, skrevet af neemos 1 Kommentarer.  Vist: 5038 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: neemos
Oversættelse: donto

Pristjek på  249,00
Produkt udlånt af: SteelSeries
DK distributør: n/a

Test

 

 

SteelSeries QcK Edge XL musemåtten er blevet testet i mit dalige virke som skribent og i diverse spil, både FPS og det man kan kalde almindelig gaming.Som det ses på billedet her, så er QcK Edge XL, en musemåtte der dækker både mus og tastatur. Dette gør det muligt at have et roligt og stabilt sted til dit tastatur, så du slipper for at det står og vipper på kanten af din musemåtte.

QcK Edge XL giver en behagelig understøttelse af både hånd og underarm og jeg har ikke oplevet nogen problemer med komforten i længere gaming sessions. Selve stoffet er utroligt blødt og behageligt for hænder og underarm, og SteelSeries har sørget for en god syning i kanten som ikke generer på nogen måde.Til gaming er QcK Edge XL en fornøjelse at bruge, den føles utroligt præcis når jeg spiller alle typer for spil og det er helt sikker på grund af den utroligt fine vævning, der er brugt til selve stoffet i musemåtten. Musemåtten reagerer utroligt hurtigt og præcist og jeg kan helt sikkert mærke forskel på denne musemåtte og andre af mindre god kvalitet.

Bagsiden af Qck Edge XL er beklædt med en gummi belægning, der gør at musemåtten bliver stående og selvom der er fuld knald på kampen og både tastatur og mus bliver revet rundt, så står Qck Edge XL bomstille. Det er virkelig en fornøjelse, at den ikke bevæger sig ud af flækken, lige gyldigt hvor "hårdt" man gamer.

Det eneste jeg lige kan sætte en finger på, er dybden af musemåtten, den er en anelse for lille til min smag, men det er en subjektiv følelse og kommer meget an på hvordan du sidder og gamer.


På næste side kommer konklusionen.

 

 

crankyrabbit
 
Elitebruger
Tilføjet:
25-03-2019 15:22:59
Svar/Indlæg:
7722/226

System

Få det nu lært.........