Test: SteelSeries QCK PRISM Mousepad

Diverse d.  04. april. 2019, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 4863 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: neemos
Oversættelse: jmose

Pristjek på  499,00
Produkt udlånt af: SteelSeries
DK distributør: n/a

Test

 

 

SteelSeries Qck Prism er blevet testet i det daglige skrive arbejde samt til gaming i diverse spil, både spil der kræver hurtige bevægelse og normal paced spil.


SteelSeries Qck Prism XL er en musemåtte til den store side, og den er beregnet til at du kan have den under både dit tastatur og mus. Men hvorfor skal den være under tastaturet kunne man spørge sig selv om, det skal den af den simple grund, at man slipper for at ens tastatur står på kanten af musemåtten og vipper.

Vi kender det alle, vi er midt i en hektisk ildkamp, og lige i det du skal til at lave den undvigende manøvre for fjendens skud, så vipper tastaturet og du får ramt den forkerte tast med en hurtigt død til følge. Det problem slipper man helt for når man har en musemåtte af denne størrelse. Ganske enkelt fordi dit tastatur, uanset størrelsen, uden problemer kan stå på Qck Prism XL. 

Selve musemåtten står utroligt godt fast på bordet på grund af den "non-slip" gummi belægning som SteelSeries har udstyret den med. Selvom der er fuld knald på skudduellerne og der bliver rykket i både mus og tastatur, så bliver alt stående på sin plads.

Komforten på Qck Prism XL er også god, selve musemåtten er lavet i et blødt stof som giver en behagelig støtte til underarme og hænder. Det eneste der til tider kan genere er det påsyede RGB kabel, som er et slags plastikrør.Som det kan ses på billedet, så er det en slags plastikrør der er syet fast på selve musemåtten. Og det er disse syninger der kan genere en smule, afhængig af hvordan man sidder med sin arm. Dog var generne ikke i en sådan grad at jeg ikke kunne bruge Prism musemåtten, men alligevel et punkt hvor jeg var lettere irriteret.

Som det også kan ses på billedet, så er syningerne i selve musemåtten utroligt fine, hvilket gør man vil opleve en super præcision når man sidder og gamer. Det er helt klart en faktor når man spiller diverse FPS spil som APEX, PUBG og CS:GO. Alle af disse spil er blandt andre blevet testet på Prism musemåtten, og man kan uden problemer mærke forskellen på en musemåtte i super kvalitet og en af mindre kvalitet. Ens aim er mere præcist på en musemåtte af denne kvalitet, og det er helt klart noget der kan være med til at gøre en forskel i en spil, det er ihverfald en faktor man skal huske at tage med.

RGB funktionen giver lidt blandede følelser, men det er helt klart en fed "blærerøvs faktor" hvis man har resten af sit gear kørende med RGB lys. Det ser nu meget godt ud når først man har lidt forskellige endheder og alt bare står og pulser i alle regnbuens farver. Men med til softwaren der gør man kan styre RGB lyset på sin musemåtte, følger også diverse apps man kan downloade/aktivere, og som gør at man blandt andet kan se om ens liv er lavt, eller om der er en der skriver på discord osv. Hvor brugtbart det egentlig lige er når man sidder midt i en kamp, det kan man tvivle lidt på, da man højest tænkeligt ikke ænser andet end hvad der foregår på skærmen.

Selve softwaren er super nem at bruge og det er nemt at sætte de forskellige RGB funktioner op, selv når du skal have flere enheder til at snakke sammen går det uden problemer, ihverfald hvis det er SteelSeries produkter. Vi havde desværre ikke andet hjemme, så RGB funktionerne er testet med SteelSeries mus og headset også. Det hele er meget visuelt sat op, og meget nemt at navigere rundt i som man også kan se i software delen.


Konklusionen kommer på næste side.