Test: Corsair K70 MK.2 LP keyboard

Styre-enheder d.  07. december. 2018, skrevet af BPM 3 Kommentarer.  Vist: 6723 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: BPM
Oversættelse: BPM

Pristjek på Pricerunner 1399,00
Produkt udlånt af: Corsair
DK distributør: n/a

Design / Layout

 

Godt ser det ud, enkelt og med en god finish, som bliver hjulpet godt af den metal ramme, som straks møder en, når man tager det i brug. Det virker godt og solidt. Og det enkle udtryk er pænt. 

Enkelt og nogen gange nemt at skifte tasterne. De lave taster var nogen gange svære at få fat i, men fin detalje med de gaming orienterede taster, der er let forhøjede i forhold til de andre taster som kan sættes på. Farveskiftet på dem man kan tilføje er en sjov og catchy detalje. 

Fint ser det ud med håndledsstøtten og gaming tasterne monteret. Øverst til højre har vi justering af lyd ved hjælp af hjulet og en mute knap venstre for. Neden under det finder vi fire multimedie taster, dem kunne jeg kun få til at virke i Windows Medie Player desværre, til venstre øverst har vi 3 knapper: RGB Profil, RGB lysstyrke og Win Lock. Sidst nævnte knap kan sættes til at låse flere funktioner fx Windows key eller Alt + F4. En god detalje er den gennemgående USB port, til USB drevet eller den eksterne harddisk - eller måske bare musen! 

Man kan ikke komme uden om kablerne, de har virkelig gjort noget ud af dem og det samme med USB stikkene. Det er dejligt at se og det føles som godt kram. Virker gennemtænkt.


       
 

Og så lige et billede med fuld blæs på RGB lyset, som selvfølgelig kan justeres efter brugerens behov og lyst. Det kan blinke, skifte farve eller man kan nyde alle farver på én gang. 

 

Næste side software.

 

 

CDCRenegade
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
07-12-2018 12:03:32
Svar/Indlæg:
1640/63

Jeg har i flere år været en trofast K70 kunde og det er fedt mit ynglings keyb. har fået en lille upgrade.dMITIj
 
Elitebruger
Tilføjet:
16-12-2018 16:52:11
Svar/Indlæg:
1863/156

lækker test og cherry mx silent er silent ift. de andre cherry keys på marked.

dog mangler jeg info på hvor langt ned keys skal før de bliver aktiveret? synes ikke jeg kan finde det nogle steder. 

det står muligvis bag på kassen men kan ikke se det på det billede du har uploadet.Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af dMITIj d. 16-12-2018 16:54:26.


BPM
 
Senior Skribent
Tilføjet:
11-01-2019 16:18:05
Svar/Indlæg:
212/2

der skulle ikke meget tryk til for at aktivere dem og tasterne er også lette at aktivere i modsætning til mange andre mekaniske taster.

sorry det sene svar havde ikke lige set det...