Test: Corsair K70 MK.2 LP keyboard

Styre-enheder d.  07. december. 2018, skrevet af BPM 3 Kommentarer.  Vist: 6710 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: BPM
Oversættelse: BPM

Pristjek på Pricerunner 1399,00
Produkt udlånt af: Corsair
DK distributør: n/a

Test

 

Dette er det tastatur jeg nok har haft det sværest ved at lære at skrive på. Jeg skal godt nok fokusere en hel del mere på hvad jeg rammer, end hvad jeg normalt gør. Især når jeg skal skrive. Jeg laver utroligt mange slå fejl, da det flade design gør at tasterne kan have tendens til at "flyde" lidt sammen. Det gør det for mig lidt svært at navigere på tastaturet, uden at kigge på det. Samtidig med at mine hænder glider på den medfølgende håndledsstøtte, som desværre er ret glat.
Det er som om tasterne er sat for tæt sammen og jeg føler ikke der er plads nok til mine hænder, når jeg sidder og skriver i længere tid af gangen. Tasterne føles efter længere tids skrivning, lidt bløde i det, hvorfor man ikke rigtig mærker dem, og derfor ikke altid rammer rigtigt. Når det er sagt, så er det bestemt ikke et dårligt tastatur at skrive på. Tasterne føles dog gode og reagere nemt. Det er lidt at sammenligne med tastaturer som sidder på bærbare pc´er. Den rette bruger, vil finde dette tastatur super skønt at skrive på, da tasterne er så lette og nemme at trykke på.Dette er et gaming tastatur, det kan man tydeligt mærke når man spiller. Den super hurtige reaktion og det lette tryk der skal til, gør det til en behagelig oplevelse at sidde i nogle timer og give den gas i fx CS:GO eller PUBG. Jeg valgte ikke at bruge de medfølgende gaming taster til WASD, da jeg syntes det blev for irriterende. Desværre ramte jeg i starten tit forkert når jeg spillede, grundet jeg ikke er vant til at bruge et tastatur med så fladt design. Det førte til nogle lidt fjollede situationer nogen gange. Men når man først har fået fingrene placeret, så kører det der ud af, og så må man sige at tastaturet kommer til sin ret, med de MX Red keys der er i.

En lækker feature er den Win Lock key, så man slipper for at man i kampens hede kommer til at trykke på Windows tasten, og bliver smidt ud på skrivebordet, så man måske ender med at tabe spillet.
 

Næste side konklusion.

 

 

CDCRenegade
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
07-12-2018 12:03:32
Svar/Indlæg:
1631/63

Jeg har i flere år været en trofast K70 kunde og det er fedt mit ynglings keyb. har fået en lille upgrade.dMITIj
 
Elitebruger
Tilføjet:
16-12-2018 16:52:11
Svar/Indlæg:
1863/156

lækker test og cherry mx silent er silent ift. de andre cherry keys på marked.

dog mangler jeg info på hvor langt ned keys skal før de bliver aktiveret? synes ikke jeg kan finde det nogle steder. 

det står muligvis bag på kassen men kan ikke se det på det billede du har uploadet.Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af dMITIj d. 16-12-2018 16:54:26.


BPM
 
Senior Skribent
Tilføjet:
11-01-2019 16:18:05
Svar/Indlæg:
212/2

der skulle ikke meget tryk til for at aktivere dem og tasterne er også lette at aktivere i modsætning til mange andre mekaniske taster.

sorry det sene svar havde ikke lige set det...