Test: Huawei Mate 20 smartphone

Smartphone/tablet d.  05. december. 2018, skrevet af BPM 0 Kommentarer.  Vist: 9760 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: BPM
Oversættelse: BPM

Pristjek på Pricerunne 6899,00
Produkt udlånt af: Huawei
DK distributør: n/a

Innovation/Teknologi

 

Med Mate 20 Pro introducerer Huawei også et nyt chipsæt til deres mobiler. Kirin 980 ,et imponerende 8 kernet chipsæt (2 x Cortex-A76 2,6 GHz + 2 x Cortex-A76 1,92 GHz + 4 x Cortex-A55 1,8 GHz) og verdens første mobil chipsæt i 7 nm teknologi. Skulle give en forhøjet hastighed på op til 75% i CPU ydelse og 46% i GPU ydelse, endvidere skulle det være utroligt strømbesparende - op til 58% på CPU og hele 178% GPU siden. Ganske imponerende tal må man sige. 

Batteriet har også fået en opgradering. 4200 mAh er det kommet op på og det må sige at være en sjat. Udstyret med et system så der er optimalt strømforbrug og lang batterilevetid. Og nu vi er ved batteriet, så kommer vi ikke uden om deres SuperCharge system, på 30 min skulle vi kunne få ca 70% juice på batteriet igen. Det kræver dog at du bruger deres egen lader.
Trådløs opladning er også muligt og man kan endda oplade andre enheder, som også understøtter trådløs opladning, ved at sætte bagsiden mod hinanden og derved overfører strøm fra enhed til enhed. 

Der er også blevet plads til et triple kamera fra Leica, så man virkelig kan finde sin indre fotograf frem. For med 40 MP på den almindelig linse og 8 MP på telelinse så er man godt på vej. Men med en 20 MP vidvinkels linse, så er man også sikker på man kan få alt med. Også hvis man er til makro fotografering.
Front kameraet er også godt med, med hele 24 MP, kan man få taget nogle flotte selfies. 

På sikkerheds siden har de intruduceret 3D Ansigtsgenkendelse, sammen med fingeraftrykslæseren som er indbygget i skærmen. Begge skulle give en mere sikker enhed, men også gøre det nemmere at bruge den.

 

Næste side: Kassens indhold