Test: Huawei Mate 20 smartphone

Smartphone/tablet d.  05. december. 2018, skrevet af BPM 0 Kommentarer.  Vist: 9902 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: BPM
Oversættelse: BPM

Pristjek på Pricerunne 6899,00
Produkt udlånt af: Huawei
DK distributør: n/a

Software

 

På Mate 20 Pro er der kommet Andriod 9 på og sammen med Huawei's EMUI får man en meget brugervenlig overflade, som er lige til at gå til. Med deres nye EMUI 9 skulle man få en bedre og hurtigere oplevelse, da det skulle være optimeret, så apps starter hurtigere op og systemet i det hele tage skulle køre hurtigere og mere glidende.

 

En ting som der bliver snakket meget om på smartphone siden lige nu er den såkaldte notch og her har Huawei lavet en lille software løsning, simpelthen ved at man aktivere en sort "bjælke" så den lille nudge er "væk". Den generer ikke mig men idéen er god nok. 

 

Huawei har, som alle de andre, også en masse af deres egne apps med i systemet. Og mange af dem er sådan set fine nok og er ganske udemærkede at bruge, men man skal desværre ind og lave en Huawei konto og det syntes jeg ærgeligt. I stedet for man bare kan kører det over sin Google konto, for man skal mange gange alligevel kæde dem sammen. Så det at man både har en Google konto og en Huawei konto giver for mig ikke den store mening.

En ting ved mange telefoner som altid har været lidt irriterende er al den bloatware man normalt skal trækkes med, og eventuelt slette en del af selv. Der har Huawei tænkt sig om da de lavede Mate 20 pro. For det slipper man for, hvilket gør det hele noget nemmere.

 

Næste side: Test