Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Polarfar
Oversættelse: Polarfar

Pristjek på  1099,00
Produkt udlånt af: NZXT
DK distributør: n/a

Design / Layout


Hvordan appellerer man så til gamerne med noget så trivielt som en strømforsyning? Hos NZXT sørger man for at produktet kan glide næsten anonymt ind i stort set ethvert tredieparts kabinet, hvor blikfanget er et tilpas stort men alligevel yderst diskret logo og modelnummer, understreget af en bred fordybning i metalpladen, der udgør siden.
 

Man forfalder ikke til kinesisk bling med RGB farvelade på blæseren og store klistermærker, men holder nogle meget skarpe linjer, der skal understrege kvaliteten af indmaden. Blæsergitteret er stanset ud i låget som små huller. Det giver et råt look, men også temmelig meget overflade hvor luften skal passere. 
 

På undersiden finder vi eneste afvigelse fra det rå look. Her er specifikationerne trykt og indrammet med den lilla farve vi genfinder på kassen og den pung der følger med til de modulære kabler.
 

Blæseren er som sagt en kineser fra Hong Hua. En 120 mm sag med flydende lejer. Den burde ikke gøre meget væsen af sig på papiret, men jeg kan dog finde flere steder på nettet hvor den ikke får specielt rosende omtale. Det vender jeg tilbage til.
 

 

Nu fik jeg pillet låget af så vi kan se ned i elektronikken. Lidt usædvanligt er kabinettet lavet som en kasse med 4 sider og et låg, i stedet for som 99,9 % af PSU'er på markedet, der er lavet som to |_| formede dele.


 

Der hersker orden i indmaden. Det er som regel et godt tegn når producentetn gider tage sig tid til at lave det så det ser ordenligt ud. Samlekvaliteten er i top som forventet når Seasonic er involveret. Herunder et nærbillede af kontrolkredløbet der regulerer spændingerne. Lige ved siden af på den lodrette flade med udgangsstikkene sidder USB interfacet. Den nåede ikke med på billedet.
 

Der er brugt japanske kondensatorer overalt i E850. Det sikrer stabilitet og lang levetid, og er en af hovedårsagerne til at man tør at give 10 års garanti. Herunder et skud af den store indgangs elektrolyt fra Hitachi.