Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på  0,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

For mig leder navnet InWin mig tilbage til billige kabinetter i 90´erne. Der er løbet meget vand gennem å´en siden da, og InWin er i dag en spiller på markedet, man må regne med. De producerer stadig de billige kabinetter, men har også bevæget sig ind på high-end segmentet.
Dagens test offer er fra sidstnævnte, og kommer i form af et ATX kabinet i den størrelse der hedder midi, og lystrer navnet InWin 307. Kabinettet er forholdsvis stort, med et sidepanel i hærdet glas, gode muligheder for vandkøling, og en front i plastic der gemmer ikke mindre end 144 RGB LED´s. Disse RGB LED´s kan konfigureres på flere forskellige måder, og det er noget vi kigger på senere. InWin 307 kan kun fås i hvid.
Efter at have kigget nærmere på kabinettet, bliver jeg enig med mig selv om, at jeg kan lide hvad jeg ser. Førstehåndsindtrykket er mere end god kendt.InWin har været på banen i mere end 30 år, og behøver næppe nogen større introduktion. Som så mange andre startede InWin med, at producere kabinetter, og har efterfølgende udvidet deres sortiment med PSU´er og tilbehør.


 

Kassens indhold på næste side.

Had
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-11-2018 15:05:32
Svar/Indlæg:
802/29

Ok, det er noget nyt. Jeg er begejstret for LED fronten, men er nok ikke helt min stil. Fedt dog, at der sker noget komplet nyt og anderledes hvad angår kabinetter. Hvis der sidder en 360 radiator, vil det have negativ betydning for airflow til PSU?bauner
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
01-12-2018 10:08:20
Svar/Indlæg:
848/71

Ok, det er noget nyt. Jeg er begejstret for LED fronten, men er nok ikke helt min stil. Fedt dog, at der sker noget komplet nyt og anderledes hvad angår kabinetter. Hvis der sidder en 360 radiator, vil det have negativ betydning for airflow til PSU?

Skrev Had d. 30-11-2018 15:05:32

Nok nærmere omvendt. PSU´en trækker luft ind fra bagsiden, hvor der er huller til det samme. Til gengæld vil PSU´en så dække for hullerne i pladen, hvor en evt. radiator vil sidde.

Det er så det teoretiske. Hvor stor indflydelse det vil have på kølingen har jeg ikke noget svar på.