Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på  0,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Kassens indhold

InWin 307 blev leveret i en ret kedelig brun papkasse. Til gengæld skal kassen åbnes fra den brede side, hvilket jeg faktisk aldrig har set før. Den kedelige kasse prydes af navn og logo.Jeg får lagt kassen ned og finder et stor sticker med specifikationer osv.Indvendigt er der skumgummi og en hvid pose der beskytter mod ridser osv. Selve kabinettet er dejlig nemt at få ud.Tilbehøret ligger i en fin lille pose inde i kabinettet. Jeg har ikke glemt manualen - sådan er der nemlig ikke med. I stedet ligger der en lille pamflet med en barcode, som man så lige kan scanne med sin mobiltelefon. Alternativt kan man downloade den fra hjemmesiden.Kassens indhold består af:
- InWin 307 ATX kabinet
- QR Code card
- 7 stk. motherboard stand-off´s
- 1 stk. motherboard stand-off socket
- 18 stk. hexagon head screws
- 18 stk. 2,5" HDD screws
- 10 stk. 3.5" HDD screws
- 10 stk. cable ties
- 8 stk. water cooling system washers
- 1 stk. graphic card holder

 

Specifikationer på næste side.

Had
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-11-2018 15:05:32
Svar/Indlæg:
800/29

Ok, det er noget nyt. Jeg er begejstret for LED fronten, men er nok ikke helt min stil. Fedt dog, at der sker noget komplet nyt og anderledes hvad angår kabinetter. Hvis der sidder en 360 radiator, vil det have negativ betydning for airflow til PSU?bauner
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
01-12-2018 10:08:20
Svar/Indlæg:
844/71

Ok, det er noget nyt. Jeg er begejstret for LED fronten, men er nok ikke helt min stil. Fedt dog, at der sker noget komplet nyt og anderledes hvad angår kabinetter. Hvis der sidder en 360 radiator, vil det have negativ betydning for airflow til PSU?

Skrev Had d. 30-11-2018 15:05:32

Nok nærmere omvendt. PSU´en trækker luft ind fra bagsiden, hvor der er huller til det samme. Til gengæld vil PSU´en så dække for hullerne i pladen, hvor en evt. radiator vil sidde.

Det er så det teoretiske. Hvor stor indflydelse det vil have på kølingen har jeg ikke noget svar på.