Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på  0,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design / udvendigt

Vi starter gennemgangen af det udvendige design med at kigge på fronten. Her mødes vi af en helt blank frontplade i plastic, med et logo i bunden. Jeg syntes det er meget stilrent. Man kan ikke se de mange LED´s der sidder her. I toppen er der heller ikke meget at se. Faktisk er det kun den lille højtaler der bryder stilen. Højtaleren bruges sammen med de mange LED´s i fronten.Jeg vender kabinettet og kigger nærmere på den højre side. Den øverste tredjedel har ventilationshuller, som kan arbejde sammen med en evt. monteret radiator på den anden side, eller PSU´en.Sidepanelet sidder fast med to fingerskruer af den fede slags - nemlig dem der ikke bliver væk... Her har jeg løsnet den ene helt, og den bliver siddende i panelet.Jeg drejer kabinettet, så bagsiden kan nærstuderes. Det første der falder i øjnene er placeringen af PSU´en. Den skal installeres i toppen - vertikalt. Og der er plads til de helt store af slagsen. 7 PCI slots og plads til en 120 mm blæser, er efterhånden standard. Lækkert InWin ikke har ændret på dét.Nu til den mest interessante del, nemlig den venstre side. Et stort massivt sidepanel af hærdet glas dækker det hele. Sidepanelet fjernes ved, at trykke ned på en kontakt lige oven på logo´et. Altså ingen skruer osv.Helt fremme har vi vores I/O panel. InWin giver dig 2 x USB 3.0, 1 x USB 3,1 Gen 2 Type-C, on/off, headset, mikrofon, og knapper til styring af de mange LED´s i fronten.Vi afslutter gennemgangen med at kigge på bunden. Her er der fire store fødder med gummi dutter. Et stort filter dækker det meste af bunden.Filteret er lige til at skubbe ud, så det kan rengøres.


 

Indvendigt design på næste side.

Had
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-11-2018 15:05:32
Svar/Indlæg:
800/29

Ok, det er noget nyt. Jeg er begejstret for LED fronten, men er nok ikke helt min stil. Fedt dog, at der sker noget komplet nyt og anderledes hvad angår kabinetter. Hvis der sidder en 360 radiator, vil det have negativ betydning for airflow til PSU?bauner
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
01-12-2018 10:08:20
Svar/Indlæg:
847/71

Ok, det er noget nyt. Jeg er begejstret for LED fronten, men er nok ikke helt min stil. Fedt dog, at der sker noget komplet nyt og anderledes hvad angår kabinetter. Hvis der sidder en 360 radiator, vil det have negativ betydning for airflow til PSU?

Skrev Had d. 30-11-2018 15:05:32

Nok nærmere omvendt. PSU´en trækker luft ind fra bagsiden, hvor der er huller til det samme. Til gengæld vil PSU´en så dække for hullerne i pladen, hvor en evt. radiator vil sidde.

Det er så det teoretiske. Hvor stor indflydelse det vil have på kølingen har jeg ikke noget svar på.