Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på  0,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design / indvendigt

Vi starter gennemgangen af det indvendige design med, at kigge på den venstre side. Som nævt fjernes sidepanelet nemt, ved at trykke en "knap" ned, og hele panelet kan løftes ud. "Knappen" sidder lige over logo´et.Låsesystemet er simpelt, og fungerer perfekt.Med sidepanelet fjernet er der frit udsyn til selve "skelettet". Det er første gang jeg ser mulighed for vertikal montering af radiator. InWin har sørget for rigeligt med huller til kabelgennemføring. Alle kabler har en lækker sort sleeving.


Der lavet plads til to stk. 2,5" drev på bundkortpladen. Monteringen er standard metoden hvor en lille plade skrues af, hvorefter disken monteres, og hele pladen igen skrues på plads. Ikke noget fancy her, men det virker. På billedet kan man også lige se, at det er muligt at montere op til tre stk. 120 mm blæsere i bunden.De syv PCI dækplader er skruet fast, og oven over dem, er der lige blevet plads til en enkelt 120 mm blæser.Det mest interessante er muligheden for montering af op til 360 mm radiator i toppen. Jeg har alt for ofte været ude for, at radiatoren (med blæsere monteret) kommer i karambolage med bundkortet. På denne måde er de to ting adskilt. Billedet snyder lidt, for pladsen ser trang ud, men der er ca. 9 cm fra pladen til frontpanelet.Det højre sidepanel fjernes nemt med to fingerskruer. Indvendigt ser det hele nydeligt ud. Med PSU´en vertikalt monteret i toppen, er der masser af plads til overskydende kabler.Bruger du 3,5" diske, er det på bagsiden de skal monteres. Systemet er det samme som det til 2,5" drevene på forsiden.Vi afslutter det indvendige design med lige at kigge på pladerne til diskene. Personligt kan jeg bedre lide skuffer, men er klar over at det ikke har været muligt i InWin 307 pga. designet. Og pladerne fungerer da også som de skal.


 

På næste side installerer jeg mit test set-up i InWin 307

Had
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-11-2018 15:05:32
Svar/Indlæg:
800/29

Ok, det er noget nyt. Jeg er begejstret for LED fronten, men er nok ikke helt min stil. Fedt dog, at der sker noget komplet nyt og anderledes hvad angår kabinetter. Hvis der sidder en 360 radiator, vil det have negativ betydning for airflow til PSU?bauner
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
01-12-2018 10:08:20
Svar/Indlæg:
847/71

Ok, det er noget nyt. Jeg er begejstret for LED fronten, men er nok ikke helt min stil. Fedt dog, at der sker noget komplet nyt og anderledes hvad angår kabinetter. Hvis der sidder en 360 radiator, vil det have negativ betydning for airflow til PSU?

Skrev Had d. 30-11-2018 15:05:32

Nok nærmere omvendt. PSU´en trækker luft ind fra bagsiden, hvor der er huller til det samme. Til gengæld vil PSU´en så dække for hullerne i pladen, hvor en evt. radiator vil sidde.

Det er så det teoretiske. Hvor stor indflydelse det vil have på kølingen har jeg ikke noget svar på.