Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på  0,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Software

InWin´s software hedder Glow, og hentes fra hjemmesiden. Det viste sig at være en zip-fil.Fint, tænker jeg og fortsætter. Seriøst?Jeg kigger kærligt på min Mac Pro jeg lige har lukket ned og tænker onde tanker osv. Advarslen kan da heldigvis omgås, hvilket fører til det her...Fedt!! Jeg får hentet det nødvendige, og efter en genstart er jeg klar til at lege lidt med Glow. Eller, jeg blev mødt med meddelelsen "Device not connected". Jeg lukkede ned og prøvede en anden intern USB-port på bundkortet. Og så kom der liv i det.
Som du kan se er der masser af muligheder.Hvis man er den kreative type, kan man lave sin egen front.Softwaren fungerer glimrende, og jeg er sikker på der nok er nogle der vil finde det super fedt at lege med. Fremfor en masse billeder, får I lige lidt video, hvor jeg lige cykler gennem de præ-konfigurerede modes og skruer lidt op og ned for lysstyrken. Du kan både bruge softwaren, og knapperne på siden af kabinettet til det.

 


 

 

Konklusion på næste side.

Had
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-11-2018 15:05:32
Svar/Indlæg:
802/29

Ok, det er noget nyt. Jeg er begejstret for LED fronten, men er nok ikke helt min stil. Fedt dog, at der sker noget komplet nyt og anderledes hvad angår kabinetter. Hvis der sidder en 360 radiator, vil det have negativ betydning for airflow til PSU?bauner
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
01-12-2018 10:08:20
Svar/Indlæg:
848/71

Ok, det er noget nyt. Jeg er begejstret for LED fronten, men er nok ikke helt min stil. Fedt dog, at der sker noget komplet nyt og anderledes hvad angår kabinetter. Hvis der sidder en 360 radiator, vil det have negativ betydning for airflow til PSU?

Skrev Had d. 30-11-2018 15:05:32

Nok nærmere omvendt. PSU´en trækker luft ind fra bagsiden, hvor der er huller til det samme. Til gengæld vil PSU´en så dække for hullerne i pladen, hvor en evt. radiator vil sidde.

Det er så det teoretiske. Hvor stor indflydelse det vil have på kølingen har jeg ikke noget svar på.