Test: InWin 307 kabinet

Kabinetter d.  30. november. 2018, skrevet af bauner 2 Kommentarer.  Vist: 6798 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på  0,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Installering af hardware

Jeg er muligvis lidt gammeldags, men jeg mener der skal være en manual med. Det er der så ikke med InWin 307. Jeg prøvede lige det lille kort QR-koden med min iPhone. Det virkede selvfølgelig helt fint.Du kan også hente manualen fra hjemmesiden, hvilket jeg gjorde.Jeg kiggede den lige kort igennem, og da jeg havde konstateret, at det eneste jeg lige skulle huske, var et SATA kabel til de mange RGB LED´s, installerede jeg mit test set-up i kabinettet. Mit test system består af:

  • MSI Z97 Gaming 3
  • Intel Core i5 4690 @ Arctic Cooling Freezer 33
  • 16 GB DDR3 1600
  • 256 GB Hynix nVME SSD
  • XFX HD 7970
  • Fractal Desing Integra M550
  • Windows 10 Pro x64

Da jeg kun bruger en enkelt disk i mit test set-up, satte jeg lige et par diske i rammerne, så I kan se hvordan det ser ud.Selve installationen voldte mig ingen problemer, og det gik forholdsvis hurtigt med at få sat hardwaren i. Der er masser af plads at boltre sig på. Jeg tog en jakke på, og slæbte skuret ud i gården til de endelig billeder. Først et skud af bagsiden. Det ser jo nydeligt ud.Det obligatoriske billede af den venstre side valgte jeg, at tage lidt skråt for at undgå reflektioner. Men det er nærmest umuligt uden et decideret studie til den slags.Så er det noget bedre uden sidepanelet på. Her kan man virkelig også se hvor meget plads der er i InWin 307. Det ville have set noget mere blæret ud, hvis jeg havde haft en vandkøler. InWin kunne evt. have lagt en eller anden form for dækplade med til alle hullerne i toppen.På bagsiden ser det faktisk også ret godt ud. Der er god plads til at gemme kablerne af vejen.Inden jeg sætter power til systemet, får I lige et par billeder af de to diske installeret i deres respektive rammer.
Jeg fik slæbt skuret ind igen, og startede den op. Dette er hvad der møder dig, når du booter op. Her er der ikke så meget at snakke om. Du enten elsker eller hader det. Jeg er tæt på at løbe skrigende ud af stuen....
Jeg bider smerten i mig og, krydser fingre for, at det kan ændres med softwaren, som vi kigger på på næste side.

 

Had
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-11-2018 15:05:32
Svar/Indlæg:
800/29

Ok, det er noget nyt. Jeg er begejstret for LED fronten, men er nok ikke helt min stil. Fedt dog, at der sker noget komplet nyt og anderledes hvad angår kabinetter. Hvis der sidder en 360 radiator, vil det have negativ betydning for airflow til PSU?bauner
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
01-12-2018 10:08:20
Svar/Indlæg:
844/71

Ok, det er noget nyt. Jeg er begejstret for LED fronten, men er nok ikke helt min stil. Fedt dog, at der sker noget komplet nyt og anderledes hvad angår kabinetter. Hvis der sidder en 360 radiator, vil det have negativ betydning for airflow til PSU?

Skrev Had d. 30-11-2018 15:05:32

Nok nærmere omvendt. PSU´en trækker luft ind fra bagsiden, hvor der er huller til det samme. Til gengæld vil PSU´en så dække for hullerne i pladen, hvor en evt. radiator vil sidde.

Det er så det teoretiske. Hvor stor indflydelse det vil have på kølingen har jeg ikke noget svar på.