Test: Kingston HyperX Cloud Mix headset

Lyd d.  21. januar. 2019, skrevet af BPM 2 Kommentarer.  Vist: 6298 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: BPM
Oversættelse: BPM

Pristjek på 1499,- 1499,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

 

Headsettet fra Kingstons HyperX serie er et godt allround headset. Både til den erfarne bruger, til gameren og til dig som bare vil høre lidt god musik. Det er et headset som er udført i et flot desgin og som de fleste vil føle sidder godt. Har en behagelig tyngde og man er ikke i tvivl om at man har fået et kvalitetsprodukt i hånden. Det er pænt, enkelt og fungere fuldt ud samt har bluetooth så man kan benytte det som "håndfri set".

  

 

Kingston er en gammel spiller på markedet og har eksisteret siden 1987, hvor de startede i det små med et enkelt hukommelses produkt. De må siges at være vokset en del siden dengang og har nu udvidet til også at producere udstyr uden for PC'en. Det er her HyperX kommer ind, navnet startede som en RAM serie men er siden blevet et brand under Kingston med produkter fokuseret til gameren.

  

 

Næste side: Innovation/Teknologi

sgadsio
 
Superbruger
Tilføjet:
24-01-2019 13:18:37
Svar/Indlæg:
225/77

Da du testede spildelen, havde du da kabel i, eller kørte det over bluetooth? Jeg har HyperX Cloud 2, og jeg vil sgu egentlig gerne slippe for ledningen :)BPM
 
Senior Skribent
Tilføjet:
24-01-2019 19:51:05
Svar/Indlæg:
212/2

Jeg brugte kable da der ingen bluetooth modtager er med til headsettet eller er noget jeg har liggende.

Bluetooth delen er mest beregnet til hvis du gerne vil have det med rundt og koble det til mobilen og hører musik og tale i telefon.

jeg havde personligt en bedre lyd oplevelse med headsettet da det sad til pc'en med kable end da jeg brugte det med bluetooth, ikke fordi lyden er dårlig ved bluetooth brug men der var bare mere lyd/power når man brugte det med kable til pc'en.

 

i øvrigt noget jeg ikke lige fik med er at batteri levetiden er anslået til ca 20 timer ved nomalt brug og det er jo egentlig ganske udemærket må man sige :)