Test: Kingston HyperX Cloud Mix headset

Lyd d.  21. januar. 2019, skrevet af BPM 2 Kommentarer.  Vist: 6419 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: BPM
Oversættelse: BPM

Pristjek på 1499,- 1499,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Innovation/Teknologi

 

Som nævnt tidligere er der også indbygget Bluetooth i headsettet så man kan bruge det til fx sin mobil som headset, eller andre enheder der understøtter Bluetooth, det fungere nemt og enkelt, kun få knapper men de sidder så de er nemme at bruge. Desuden er der en indbygget mikrofon så man slipper for at have den anden monteret.

HyperX har udviklet et specielt Dual Chamber som skulle fordele High, Mid og Bass så det skulle give en blødere og et mere præcist lydbillede, samtidig med at når det er kablet skulle man få den fulde udnyttelse med Hi-Res Audio som kører frekvenser fra 10Hz til 40kHz så man skulle få det hele med. 

Headsettet er desuden bygget med en Aluminiums ramme som skulle kunne holde til mange timers gaming, det hele er beklædt med imiteret læder men det føles lækkert, puderne kan skiftes hvis det er blevet slidt op af for mange timer på ørerne.

 

Næste side: Kassens indhold

sgadsio
 
Superbruger
Tilføjet:
24-01-2019 13:18:37
Svar/Indlæg:
225/77

Da du testede spildelen, havde du da kabel i, eller kørte det over bluetooth? Jeg har HyperX Cloud 2, og jeg vil sgu egentlig gerne slippe for ledningen :)BPM
 
Senior Skribent
Tilføjet:
24-01-2019 19:51:05
Svar/Indlæg:
212/2

Jeg brugte kable da der ingen bluetooth modtager er med til headsettet eller er noget jeg har liggende.

Bluetooth delen er mest beregnet til hvis du gerne vil have det med rundt og koble det til mobilen og hører musik og tale i telefon.

jeg havde personligt en bedre lyd oplevelse med headsettet da det sad til pc'en med kable end da jeg brugte det med bluetooth, ikke fordi lyden er dårlig ved bluetooth brug men der var bare mere lyd/power når man brugte det med kable til pc'en.

 

i øvrigt noget jeg ikke lige fik med er at batteri levetiden er anslået til ca 20 timer ved nomalt brug og det er jo egentlig ganske udemærket må man sige :)