Test: Asus ROG Delta headset

Lyd d.  05. marts. 2019, skrevet af neemos 2 Kommentarer.  Vist: 6579 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: neemos
Oversættelse: jmose

Pristjek på  1295,00
Produkt udlånt af: ASUS
DK distributør: n/a

Software

Er dejligt overblik er hvad der møder dig når du fyrer op i ROG Armoury som de kalder deres software til alle ROG enheder. Her er vi selvfølgelig inde i den del der hører til vores headset, og som man ser, så har man et dejligt overblik over de forskellige funktioner der er i softwaren.

  • Fra venstre side starter vi med "Sonic Studio", så har du her et overblik over dit headset, og hvilke enheder der er sat til afspilning og optagelse.
  • Næste kolonne hedder "Sound optimization" og her kan du vælge surround lyd til og fra, du kan indstille softwaren til om du gamer, hører musik eller noget helt tredje. Der er også mulighed for at indstille din EQ her. Der er også diverse pre-indstillet musik genrer du kan vælge, f.eks techno, rock osv.
  • Og sidste kolonne er hvor du kan indstille din mikrofon.


Det er selvfølgelig muligt at lave andre ting i ROG Armoury softwaren, da alle ROG produkter kan opsætte heri. Men da vi kun har et headset fra ROG, så har vi kun adgang til EQ-delen.


På næste side tester vi ROG Delta.


 

McCleod
 
Superbruger
Tilføjet:
30-04-2019 17:29:06
Svar/Indlæg:
2470/41

Den gummioverflade bliver sikkert klistret på et tidspunkt. ☹phg
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-04-2019 18:16:12
Svar/Indlæg:
1398/43

Jeg har haft mine i en mdr. tid, ikke noget jeg oplever

Til Gengæld har jeg skiftet mine ørekopper til stof ver. de andre er for tynde øret går simpelthen ind og rører selve højtaler /plastdelen