Test: Cherry KC 6000 SLIM keyboard

Styre-enheder d.  21. februar. 2019, skrevet af BPM 1 Kommentarer.  Vist: 6202 gange.

Korrekturlæser: Ferns
Billed behandling: BPM
Oversættelse: BPM

Pristjek på  300,00
Produkt udlånt af: Cherry
DK distributør: n/a

Test


 

Har haft det igennem den sædvanlige mølle i forskellige hverdags situationer/diverse former for brug.Første lidt gaming i Counter-Strike og PUBG. Det var godt nok svært at vænne sig til, da tasterne sidder ganske tæt, og der ikke er meget føling med dem. Det er svært at få føling med, hvornår de aktiveres. Jeg havde ganske mange problemer med at jeg fik ramt de forkerte taster konstant, og selvom jeg ved hvor tasterne er placeret, så tog jeg mig selv i at kigge ned på tastaturet, for at lokalisere tasterne, meget ofte. De "flød" ud i hinanden og fingerfornemelsen forsvandt fra tasternes placering. Efter en del spil begyndte jeg at kunne finde rytmen, men jeg blev aldrig helt venner med det til gaming brug. Retfærdigt nok skal det jo tilføjes at designet bestemt heller ikke er rettet til gameren.

Noget andet var når jeg skulle skrive. Det gik af en eller anden grund noget bedre, måske fordi jeg ikke endte i en panisk situation som ved gaming. Her havde jeg hurtigt en bedre fornemmelse af tastaturet og lavede kun sjældent slå fejl. Tasterne er gode, lette at aktivere ved skrivning, og det går let derud af. Her kan man godt mærke at det er det tastaturet er lavet til, og det kommer meget mere til sin ret end ved gaming. Det er også ganske stabilt at skrive på, de små gummifødder holder det på plads så det ikke stikker af. Største minus når man skriver er at tasterne sidder ret tæt og fordi tastautret er så fladt bliver man træt i hånden ved længere tids brug. Det er ikke særlig ergonomisk korrekt.
 

Næste side: Konklusion

 

 

Sven
 
Superbruger
Tilføjet:
01-03-2019 18:41:06
Svar/Indlæg:
3654/81

saa rigtigt fint ud. Jeg ville bestem have koebt det....

Indtil jeg saa at de har rykket om paa F-tasterne.  jeg forstaar ikke hvorfor keybord producent ikke kan Bibeholde vores 102/105 standard layout men altid skal fucke nogle taste opSvaret blev redigeret 1 gang, sidst af Sven Bent d. 01-03-2019 18:43:57.