Test: Trust Kusan PRO Gaming Gaming Mouse

Styre-enheder d.  26. februar. 2019, skrevet af BPM 1 Kommentarer.  Vist: 4954 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: BPM
Oversættelse: BPM

Pristjek på  250,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test

  

Generel komfort syntes jeg at den mangler i sær hvad støtte angår. Den er meget simpelt udformet og føles måske lidt lille og en anelse krampet at holde om, men andre syntes måske man holder fint om den. Ikke alle vil kunne finde en god pasform i den både fordi den er smal men også fordi den ikke er lavet med speciel ergonomisk støtte som i mange andre. Men til små hverdagsopgaver og gaming er den som sådan ok. Og skal man have den med i skole er den jo ganske fin. Har man større hænder end gennemsnittet vil den være svær at holde på i længere tid af gangen. Den glider fint på min Razer stofmåtte, dog syntes jeg den er for let til mig da jeg simpelthen savner lidt tyngde i den. Knapperne kunne de godt have kælet lidt mere for de larmer en del og lyder lidt billige, lidt ligesom de gamle kuglemus. Det virker ikke som god kvalitet, men det er jo også en mus til billige penge, så det er hvad man kan forvente.

Til gaming fejler Kusan bestemt ikke noget. Den er hurtig og præcis, både til FPS spil som Counter-Strike, men også i strategi spil som Starcraft 2 fungere den fint. Og der er mange muligheder for selv at indstille musen efter ens spille mønster via den medfølgende software.

Musen virker lidt for billigt udført og der findes mange andre mus på markedet, som man vil få mere ud af. Men dens størrelse og pris gør selvfølgelig at alle kan være med og den er nem at have med sig rundt. Og designet er så enkelt at den ikke er skæmmende at have stående fremme nogen steder.
 

Næste side: Konklusion

 

 

McCleod
 
Superbruger
Tilføjet:
21-04-2019 13:10:13
Svar/Indlæg:
2470/41

Jeg vil da håbe at den er mere holdbar end mange af deres øvrige mus. Jeg har en BT mus med defekte knapper og en kablet udgave af samme, ligeledes med defekte knapper.