Test: Trust Fast Wireless Charger for smartphones

Diverse d.  13. marts. 2019, skrevet af BPM 0 Kommentarer.  Vist: 5023 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: BPM
Oversættelse: BPM

Pristjek på  249,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test


 Til hverdag er det super nemt bare lige at tage sin mobil og ligge den over på laderen, uden man skal tænke over at sætte et kabel i enheden. Nitte er det så, hvis man har et cover på mobilen som man skal tage af hver gang. Der findes dog covers, som man kan bruge den trådløse oplader igennem.

Jeg har prøvet både min gamle Galaxy S6 som er af den gamle type som kun kan lade med 5W og med min primære telefon som er en Galaxy S8 som lader med fuld styrke på 10W og man må sige der er forskel.

Ved dagligt brug lægger man ikke mærke til ladetiden. Man ligger bare mobilen på laderen og lader tingene ske ligesom når man sætter stikket i enheden.

Med Galaxy S6 testede jeg fra 0% til 100% og det tog lidt over 4 timer hvilket er noget af en slat og jeg testede også fra 20% til 100% og der var lade tiden omkring 3 timer og 30 minutter så det kan sagtens betale sig at lægge den på laderen inden man når for langt ned, men man skal alligevel være forberedt på at det tager noget tid, da laderen heller ikke er så hurtig på Galaxy S6, da den kun kan lade med 5W. Men ligger den på laderen over natten tænker man ikke over det, så er den fuldt opladt når man kommer hen til den næste morgen.

Med Galaxy S8eren ser vi et lidt andet billede på lade tiden, fra 0% til 100% på lige under 3 timer. 1 time mindre er noget man kan mærke hvis man bare lige skal have ladt mobilen op fra nul og skal videre. Fra 20% til 100% tager det 2 timer og 20 minutter hvilket er over 1 time hurtigere, hvilket også har sine fordele i hvis man bare lige skal lade hurtigt også videre i dagens tekst. Selvom effekten er det dobbelte, 10W, så giver det ikke dobbelt lade hastighed, men 1 time skåret af i begge tilfælde er bestemt noget man kan mærke i hverdagen.


Konklusion / UK summary næste side.