Test: Deepcool Captain 240 Pro Liquid Cooling System

Køling d.  12. marts. 2019, skrevet af BPM 1 Kommentarer.  Vist: 5569 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: BPM
Oversættelse: BPM

Pristjek på  0,00
Produkt udlånt af: DeepCool
DK distributør: n/a

Innovation/Teknologi

  

Deepcool har lavet et system, som i teorien burde sørge for, at din AIO aldrig kan blive utæt. Et patenteret anti-leak system, som med en udluftningsventil monteret på selve radiatoren, skulle lukke overtrykket af luft ud af køleren, så man ikke behøver at være bange for at få en lækage og få vand i systemet.

Personligt har jeg dog mine tvivl, om det overhovedet giver mening med en anti-leak ventil, da et AIO system jo er et lukket system og burde være tømt for luft inden man får det. Den største chance for der kommer luft i, er hvis man selv tømmer AIO'en og fylder nyt vand på. Så kan man risikere der er kommet luft i og så kan den måske være til nytte og afhjælpe et problem.
Et andet problem er, er placeringen af ventilen i forhold til vandet. For hvordan kan man se vandstanden i radiatoren? Ligger den ned, kan vandet ligge på linje med eller lige over ventilen, det kan vi af gode grunde ikke svare på, da det ikke er til at se. I begge tilfælde ville det være noget skidt, enten blokerer vandet for luften eller også kommer der luft og vand ud samtidig, da ventilen ikke kan se forskel. Står den op, ville det i min optik give mere mening, fordi luften jo automatisk vil være øverst oppe ved ventilen. Deepcool nævner ikke selv noget om, hvorvidt det er en fordel eller ulempe at vende radiatoren i bestemt retning.
 

Næste side: Kassens indhold.

 

 

steddy
 
Overclocker
Tilføjet:
15-03-2019 16:23:19
Svar/Indlæg:
2/0

Hey

godt arbejde med jeres test.

men er det ikke mere korrekt at teste denne op imod Corsair 115i pro.