Test: Synology DS119J

NAS Server d.  03. april. 2019, skrevet af martinta 1 Kommentarer.  Vist: 5919 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: martinta
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på  820,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout / Design

 

 

Så kom vi til designet, og har du gået og glædet dig til at læse om et produkt der er helt nydesignet, helt uden rødder til tidligere produkter, så bliver du nok skuffet nu. 

NAS’en er holdt i samme, design som de seneste generationer, den er holdt lille, med dioder i fronten til at vise de informationer du som ejer kan have en interesse i at se mens den kører. 
Den har som sine forgængere 3 dioder, en til LAN, en til disk og 1 til Status, derudover lyser tænd/sluk knappen. Tænd/sluk lyser blå, de øvrige lyser eller blinker grønt. 
 


Siderne har fået et stort Synology logo på, som ud fra hvordan de ser ud, benyttes til at lave en lille smule udskiftning i luften inde i kabinettet. 
 

 


Bagsiden ligner sig selv, den har en stort blæser, en kensington lås, 2 USB porte, en reset knap, en LAN indgang samt en port til strøm. Og det er egentlig det. Under montering af hardware, skal der skrues to skruer i her for at samle enheden. 
 


Så kigger vi lidt på det indvendige, nu er det her jo en 1-bay NAS, så der er ikke det store indeni den, der er 5 huller til skruer, så det egentlig bare at montere den på SATA interfacet, skrue den fast, og så kører vi.

Den opmærksomme læser har her muligvis opdaget der ingen huller er til 2,5” disk, jeg ved faktisk ikke om det altid er sådan på 1-bay, men de større er der normalt gjort plads til at man kan montere både 2,5” og 3,5”. 

Har man et ønske om at montere 2,5” disk skal man i stedet ud og købe en adapter. Adapteren kan købes for ca. 80,- på nettet. 
 Meget mere er der egentlig ikke at sige til Designet, lad os tage et kig på opsætningen.

 

 

westernira
 
Overclocker
Tilføjet:
17-05-2019 18:20:36
Svar/Indlæg:
3/0

Good one dude.Nice...