Test: Synology DS119J

NAS Server d.  03. april. 2019, skrevet af martinta 1 Kommentarer.  Vist: 5790 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: martinta
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på  820,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test Setup

 

 

Lidt usædvanligt, har denne NAS kun én disk. Dette betyder at vores grafer har ændret lidt udseende, men vi vil stadig teste det samme som vi plejer.

Der har været forbundet en PC direkte til NAS'en under testen for at undgå støj fra andet udstyr. Derudover har NAS'en været forbundet som mapped drev.
 

Testmaskinen består af :

  • RAM: 16384 MB DDR4
  • Bundkort: MSI B250 Gaming M3
  • Samsung OCZ Vertex 4
  • Intel Core i7 7700S @ 3600 MHz 
  • Windows 10 Pro 64 bit


Programmer:

  • Powershell (Robocopy)
  • ATTO Benchmark v2.46


Vi har testet NAS'en i den éne konfiguration som er muligt, 


For at testen giver et så korrekt billede af hvad NAS'en kan yde som muligt, består testen af 5 mapper, i hver af mapperne er der følgende:

4096 filer a 4 KB = 16 MB
1024 filer a 64 KB = 64 MB
200 filer a 10 MB = 2 GB
1 fil på 2 GB.
1 fil på 20 GB.

Hver af disse mapper overføres 3 gange, både fra PC til NAS og omvendt. For at undgå menneskelig fejl bliver filerne overført vha. et automatisk script som beskriver tiden fra start til slut i en logfil, samt giver den præcise mængde data som er blevet kopieret. Dette gør at vi kan sikre at der ikke er sket fejl i overførslen, som ville kunne give forkerte resultater. Det er gennemsnitstiden for de 3 overførsler som er benyttet i nedenstående grafer.Ved store filer, der rammer vi omkring de 63,5 MB/s hvilket er fint, ved flere mindre filer går hastigheden tilsvarende ned. Dette er helt som forventet. NAS'en og disken performer som ventet, den er hverken hurtigere eller langsommere end tilsvarende NAS enheder på markedet. Lige i det her tilfælde bliver vi dog lidt begrænset af kun at have den ene disk. 
 


Alt i alt, så er det, det resultat som vi forventer.

Omkring ydelsen generelt, så kan det godt mærkes at vi her leger med en "skrabet" model, man skal ikke smide alt for store opgaver efter den i DSM før den begynder at klage over det. Når det så er sagt, så håndtere den fint fildeling, og de basale andre apps som man måtte ønske, men multitasking, der har den lidt sine grænser.


Lad os gå videre til en konklusion.

 

 

westernira
 
Overclocker
Tilføjet:
17-05-2019 18:20:36
Svar/Indlæg:
3/0

Good one dude.Nice...