Test: Sennheiser Memory MIC for Smartphone

Lyd d.  22. marts. 2019, skrevet af Pizzadude 0 Kommentarer.  Vist: 5131 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: Pizzadude
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på  1479,00
Produkt udlånt af: Sennheiser
DK distributør: n/a

Software - opsætning

 

 

Mikrofonen styres gennem den tilhørende App fra Sennheiser, der ganske simpelt hedder Memory Mic. Når app'en er hentet og installeret, er første skridt at slutte sig til mikrofonerne, hvilket gøres meget nemt. Man skal blot tænde mikrofonen, åbne app'en og så finder de to automatisk hinanden. 
 

 

Første gang mikrofonen bliver tilsluttet søges der efter firmware opdateringer, som den minsanten fandt en af i dette tilfælde, så vi skal igennem et par skridt for at opdatere denne. 

 

 

Processen går mere eller mindre automatisk efter mikrofonen er koblet til app'en. App'en opretter automatisk et lokalt netværk til dataoverførsel, opdateringen hentes og installeres uden problemer på mikrofonen. Med opdateringen af vejen, skal der lige en lille opsætning til, før mikrofonen er klar til brug. 

 

 

Sidste del af opsætningen er igen næsten helt automatisk og let at gå til. Den består af kalibrering, hvor telefonen afspiller en række lyde, som opfanges af mikrofonen. Herefter analyseres resultatet og mikrofonen justeres herefter. Når dette er overstået, er mikrofonen klar til brug.