Test: Sennheiser GSP 550 Gaming headset

Lyd d.  09. april. 2019, skrevet af Pizzadude 0 Kommentarer.  Vist: 8546 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: Pizzadude
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på  1875,00
Produkt udlånt af: Sennheiser
DK distributør: n/a

Software

 

 

På Sennheisers hjemmeside, kan man hente et lille stykke software, til at indstillede lyden med. Når softwaren er installeret, ligger den sig som et mini-ikon i værktøjslinjen. Softwaren er meget enkel og opbygget af kun tre menupunkter. Under alle menuer er der en Dolby-knap, hvormed man kan aktivere og deaktivere surround-sound funktionen.  

 


Første af de tre menupunkter er Equalizeren, hvor man kan vælge mellem tre pre-definerede niveauer, eller helt at slå den fra. 
 


Under Noice Reduction kan man, som navnet antyder, aktivere en funktion, der reducerer den baggrundsstøj, som mikrofonen opfanger. Der er helt simpelt to indstillinger, slået fra eller til, ikke noget med forskellige niveauer eller andet.
 Som det sidste punkt finder vi Sidetone, som gør at lyden fra ens egen mikrofon afspilles i ørerne. Det gør, at man kan høre hvad man selv siger, når man chatter på Discord elle Skype, hvilket af og til kan være praktisk. Der er tre lydniveauer og selvfølgelig muligheden for at slå det helt fra.