Test: Corsair Ironclaw RGB FPS/MOBA Gaming Mouse

Styre-enheder d.  14. marts. 2019, skrevet af KleitusIV 0 Kommentarer.  Vist: 4400 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: KleitusIV
Oversættelse: KleitusIV

Pristjek på  499,00
Produkt udlånt af: Corsair
DK distributør: n/a

Layout / Design


 

Ironclaw er som tidligere nævnt en fysisk stor mus designet til højre hånd, og den egner sig specielt godt til store hænder. Den er lavet af plastic, men er af en virkelig solid byggekvalitet. Der er intet der virker løst eller rasler. Omron knapperne er lette og hurtige og fungerer virkelig godt. Scroll hjulet kører også let og frit, med meget bløde "hak". Eneste negative ting er scroll hul knappen, som er virkelig hård! Hjulet er ikke en knap man "bare lige" trykker ned - der skal trykkes til! Så til dem der er vant til en let midterste knap i scroll-hjulet, de skal virkelig vænne sig til at bruge denne, eller måske stoppe helt med at bruge midterste knap. Et andet kritikpunkt er ledningen, som er virkelig tyk og hård. For mig var det ikke et større problem, eftersom jeg ikke har ting liggende på bordet, og musen er sat til USB i tastaturet, men for nogle kan det godt blive et problem, at ledningen ikke bøjer ordentligt, når man bevæger musen.
 

 


Set oppe og nedefra kan vi tydeligt se, at musen er designet til højre hånd og den lille kontur i venstre side er perfekt designet til placering af tommelfingeren. De 2 knapper under hjulet er default skift mellem DPI niveauer. Der er RGB lys i Corsair logo'et og under scroll-hjulet, hvilket  naturligvis kan styres og ændres i softwaren.
 

 

Siderne på musen er designet med nupret gummi, så man har et virkelig godt greb om musen og man risikerer ikke, at den glider ud af hånden i selv de mest intense kampe. På venstre side er der en 3-diode indikator, der viser hvilket DPI niveau man har valgt. Der er også standard frem/tilbage knapper, men disse kan programmeres til hvad man måtte ønske i den medfølgende software.
 


 

Tager vi et kig foran og bagpå, kan man tydeligt se hvordan venstre side bøjer lidt ud, så tommelfingeren ligger godt og roligt.
 


Ironclaw ses her til højre ved siden af M65 Elite sammen med mit Corsair Strafe Silent tastatur på 90cm bred Corsair måtte. Det er tydeligt at det er en stor mus!
 


Jeg er en stor fyr med store hænder, så Ironclaw passer perfekt i palm-grip til min hånd. :-)
 

På næste side ser vi nærmere på Corsair iCUE software.