Test: Corsair M65 RGB Elite Tunable FPS Gaming Mouse

Styre-enheder d.  04. marts. 2019, skrevet af KleitusIV 0 Kommentarer.  Vist: 4340 gange.

Korrekturlæser: Ferns
Billed behandling: DeXTRoNiaN
Oversættelse: KleitusIV

Pristjek på  549,00
Produkt udlånt af: Corsair
DK distributør: n/a

Software
Corsair iCUE er navnet på den software som Corsair bruger på tværs af alle produkter. Herfra kan indstillinger styres på hardware, og RGB profiler sættes op, så alle enheder spiller sammen i samme RGB setup.
 

 


På oversigten kan man se de enheder man har sat til sin computer, og man kan sætte globale profiler for RGB, så alle enheder kører i samme farve-mønster.
 


Under actions kan man sætte makro'er og indstillinger for alle knapperne på Corsair M65 Elite. Hvis man ikke er tilfreds, med at Sniper-knappen er sat til at sætte DPI ned, kan man programmere eller lave makro lige efter ens eget ønske. Sjovt nok er der også kun 8 knapper på denne oversigt, så ham der har skrevet 9 knapper på spec sheet må have glemt brillerne den dag.
 


Lightning effects er stedet hvor særskilt farve sættes op for musen. Man kan sætte de 2 zoner op individuelt, parret, eller i sync med den globale profil. Der er et hav af forskellige profiler at lege med, og man kan ændre hastighed på blink/skift og farver i hele spektrumet.
 


Under DPI kan man virkelig boltre sig med M65 Elite, og der er nærmest ingen grænser for de præcise indstillinger man kan sætte for musen. De enkelte indstillinger kan sættes mellem 100 og 18.000 DPI, og dette kan sættes i 1 DPI intervaller. Der er 2 knapper under scroll hjulet til skift mellem DPI niveauerne. Som vi kan se, er der også en "Sniper" setting med helt lav DPI til den tilhørende knap. Dette er en fantastisk feature når man lige skal stabilisere sigtekornet.
 


Performance har blot et par flueben til "Angle snapping" som kan være rart hvis man laver præcist tegnearbejde eller lignende. Jeg oplevede ikke nogen forskel ved at klikke "Enhance pointer precision" til eller fra.
 


Surface Calibration fungerer ved at man holder venstre knap nede på den lille gule prik, mens man kører musen rundt. Imens vil den måle det underlag man benytter den på, og kalibrerer herefter. Jeg brugte en Corsair musemåtte under testen, og alt kørte som smurt.
 

På næste side beskriver vi brugen af musen.