Test: Sennheiser Memory MIC for Smartphone

Lyd d.  22. marts. 2019, skrevet af Pizzadude 0 Kommentarer.  Vist: 5112 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: Pizzadude
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på  1479,00
Produkt udlånt af: Sennheiser
DK distributør: n/a

Software - i brug

 

 

Efter opsætningen, er vi klar til at tage mikrofonen i brug. På forsiden af app'en kan vi nu se, hvor meget kapacitet der er tilbage på mikrofonen og hvor meget batteri der er. Ud over disse informationer, har vi et par enkelte muligheder. 
 

 

Den mest nærliggende mulighed, er den runde knap nederst, som åbner optage-delen. Da optagelsen sker direkte på mikrofonen og først efterfølgende synkroniseres til telefonen, kan man ikke optage via tredjeparts-software, kun via denne app. Video-delen er meget enkel, og af indstillingsmuligheder har vi faktisk kun to: Skift mellem telefonens to kameraer og valg af sensitivitet på mikrofonen - lav, medium eller høj. For at optage er det egentlig blot at vælge lyd eller video og trykke på optag, når optagelsen afsluttes spørger app'en om du vil synkronisere lyden eller slette den.   

 


 
For at overføre lyden til telefonen, skal mikrofonen igen sluttes til app'en. Det foregår automatisk og ret let, men tager dog en 4-5 sekunder hver gang. Efter at have klikket næste et par gange, oprettes igen et netværk til dataoverførsel og dataen overføres. Jeg har prøvet med klip af nogle minutters varighed, hvilket tog få sekunder at overføre og synkronisere. 
  

Efter man har optaget et eller flere klip, kan man efterfølgende finde dem i galleriet. Til sidst vil jeg lige nævne, at man under indstillinger kan søge efter firmware opdateringer, tilgå opsætningen igen, samt justere opløsningen der skal optages i fra SD (640x480) til 4K.