Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på  705,66
Produkt udlånt af: Enermax
DK distributør: n/a

Introduktion

 

 

Markedet er nærmest eksploderet med Gamer kabinetter. Men markedet er åbenbart ikke mæt endnu, hvis du spørger Enermax. De har produceret et nyt, som de kalder StarryFort SF30. Enermax har fulgt den velkendte opskrift med hærdet glas, og RGB. Kort sagt ligner StarryFort S30 de fleste andre midi gamer kabinetter, ved første øjekast. Men de giver dig hele 4 stk. 120 mm RGB blæsere med, og en LED strip oven på PSU-skjoldet. Og hvis det ikke er nok, så er der hærdet glas i fronten, og en integreret RGB controller med i købet. StarryFort SF30 er langt fra high-end, hvilket tydeligt kan mærkes, da jeg får hevet det ud af kassen. Det vejer ikke særlig meget, og kvaliteten føles lidt billig.
Jeg placerede kabinettet midt på stuegulvet, og hentede teenagerens kæreste. Han syntes det var "vildt sejt"... Og da jeg faktisk også kan lide det jeg ser, må førstehåndsindtrykket siges at være mere end bare godkendt.


Enermax blev etableret i 1990 i Taiwan, med det formål at producere PSU´er af høj kvalitet. Og det er nok også mest deres PSU´er de er kendt for. Som så mange andre producenter, har også Enermax stille og roligt udvidet deres sortiment. I dag laver Enermax også CPU kølere, kabinetter og blæsere.

 

Kassens indhold på næste side.

 

 

Joa1nie
 
Overclocker
Tilføjet:
22-04-2020 22:38:42
Svar/Indlæg:
1/0

-Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Cocio21 d. 23-04-2020 08:20:27.