Test: Enermax STARRYFORT SF30

Kabinetter d.  23. april. 2019, skrevet af bauner 1 Kommentarer.  Vist: 6608 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på  705,66
Produkt udlånt af: Enermax
DK distributør: n/a

Installation af hardware

 

 

Du får en ganske god manual med til StarryFort SF30. Men da der ikke rigtig var noget udsædvanligt ved kabinettet, lagde jeg den væk. Det eneste man lige skal huske, er et SATA-stik til RGB controlleren.Jeg fandt hurtigt ud af, at mit store E-ATX X79 bundkort ikke kunne være i kabinettet, og fandt derfor mit mini-ITX set-up frem. Test set-up´et består derfor denne gang af:

  • Asus F1A75-I Deluxe
  • AMD A8 3870
  • 16 GB AMD Radeon R9 Gamer Series DDR3
  • XFX RX 590 FatBoy
  • be quiet! Pure Power 600
  • 60 GB Kingston SSD V+


Installationen af hardwaren var ren "rutine". Forstået på den måde, at det var lige ud af landevejen. Jeg startede med at montere PSU´en. Her er det en god idé, at sætte de kabler på du ved du skal bruge, hvis ellers du bruger en modulær PSU. Jeg valgte at montere min SSD i holderen på bundkortpladen, så jeg kunne bruge HDD-rammen til overskydende kabler.
På den anden side var der oceaner af plads til det lille mini-ITX bundkort. Der er faktisk også god plads, hvis du bruger et standard ATX-bundkort. Kort sagt gik det hele som en leg, og jeg var færdig efter et lille kvarter. Jeg endte med et ganske nydeligt build, som jeg hev ud solen. På bagsiden er der ikke så meget at se.Skråt forfra, uden for mange reflektioner, ser StarryFort SF30 altså ret godt ud.Uden sidepanel er det noget nemmere at fotografere kabinettet. Selv med et ATX bundkort vil der være god plads.De fire blæsere er så godt som lydløse. Jeg måtte kigge efter en ekstra gang, da jeg faktisk var i tvivl om at de rent faktisk kørte rundt. Det er ikke så jeg løber skrigende væk, da jeg får sat strøm på maskinen. RGB lyset er ikke af den vilde slags der kan oplyse en stue. Personligt syntes jeg det er for meget, men jeg ved nogen vil finde det super fedt.Der er selvfølgelig masser af muligheder med RGB´en. Mit bundkort understøtter ikke den slags, så jeg måtte bruge knappen i toppen.


 

Konklusion på næste side.

 

 

Joa1nie
 
Overclocker
Tilføjet:
22-04-2020 22:38:42
Svar/Indlæg:
1/0

-Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Cocio21 d. 23-04-2020 08:20:27.