Test: InWin A1 PLUS Mini ITX kabinet m. 650W PSU

Kabinetter d.  07. august. 2019, skrevet af bauner 0 Kommentarer.  Vist: 9516 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på  1599,00
Produkt udlånt af: In Win
DK distributør: n/a

Installation af hardware

 

 

Du får ikke nogen manual med til A1 Plus, men et kort med en QR-code der så kan scannes med en mobil/tablet. Jeg er normalt ikke fan af den slags, men i dette tilfælde virkede det perfekt. Manualen er virkelig god. Jeg studerede den ret grundigt - især RGB delen. Mest fordi mit aldrende bundkort ikke har nogen RGB tilslutning. Heldigvis virkede det fint med den medfølgende controller.Mit test set-up består denne gang af:

  • Asus F1A75-I Deluxe
  • AMD A8 3870
  • 16 GB AMD Radeon R9 Gamer Series DDR3
  • XFX RX 590 FatBoy
  • 650 W In-Win PSU (den medfølgende)
  • 60 GB Kingston SSD V+


Jeg startede med at fjerne den bagerste blæser, så det var nemmere at få bundkort på plads. Ingen problemer.Herefter trak jeg de kabler der skal bruges.Jeg afsluttede installationen med at trække blæserkablerne om på bagsiden, og sætte mit grafikkort i. Der er ikke megen plads at arbejde på, men med lidt tålmodighed gik det, og jeg endte op med et lille nydeligt system. Kablerne fra PSU´en er tilpas stive, og jeg brugte en strip til lige at samle dem, og holde dem væk fra blæseren på min CPU køler.På bagsiden er der heller ikke meget plads, men jeg fik sidepanelet på uden problemer.Bagerst er der ikke så meget at se.Det obligatoriske billede af den samlede maskine blev helt OK.Indendørs satte jeg WiFi´en til, hvilket ikke ser helt så godt ud.Der skal strøm på, så vi kan se hvordan RGB´en ser ud. Som nævnt har mit bundkort ingen form for RGB, så man skal bruge den medfølgende Controller, som så sidder inde i kabinettet på bagsiden. Det er kun et "problem" hvis man ofte skifter farve. Har dit bundkort en RGB tilslutning, så kan det styres med software. Jeg valgte den grønne farve.
Den indbyggede trådløse oplader virker fint. Jeg smed min iPhone Xs på, og den begyndte at lade med det samme.Hvis du, som jeg, roder med dette kabinet på en rigtig varm sommerdag, kan du lige så godt finde noget glasrens frem med det samme. Der kommer fingeraftryk på kabinettet bare man går forbi det.


Konklusion på næste side.