Test: Warrior gamingstol

Diverse d.  17. juni. 2019, skrevet af neemos 4 Kommentarer.  Vist: 4794 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: neemos
Oversættelse: donto

Pristjek på  1748,75
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout / Design

 

 


Her ser vi Warrior stolen i alt sin pragt forfra, og som man kan se er modellen vi har fået til test holdt i sort og rød. Den kan dog også fåes i hvid/sort og sort/sort.Selve stolen er lavet i såkaldt PU læder, altså kunstlæder. Det føles som god kvalitet og syningerne virker fornuftige og ikke mindst holdbare. Her ser vi selve sædet, som er holdt i rød/sort som hele stolen, og som det ses er stolen udstyret med høje sider, som hjælper på at give en behageligt sidde komfort.På ryglænet finder vi de samme høje kanter som på sædet, det giver en behagelig pasform, så længe man ikke er udfordret rent vertikalt.
 På nakkestøtten finder man øverst ordet "Warrior" syet ind i stolen. Lidt længere ned lige under finder man et fint logo, også syet ind i stolen. Det lader til at være god kvalitet og ser rigtigt flot ud på stolen.Armlænene kan vinkels, så de bedst understøtter din arm, ganske belejligt hvis man har behov for det. Selve armlænet er lavet i en form for blød plastik, men føles ganske behageligt.Stolen kan lægges helt ned, så man har mulighed for at nappe en lille lur hvis LAN'et bliver for hårdt. Den klarer uden problemer en voksen mand når man lægger den ned, og den er meget stabil.Stolens stel er beklædt med røde plastik indsatser, der giver et lidt friskt look. Hjulene på stolen er også med røde farver på indmaden af hjulet som det kan ses her over.Der medfølger selvfølgelig også både lænde pude og nakke pude, begge med ordet "Warrior" syet ind i. Igen virker puderne til at være i god kvalitet og det samme med syningerne.


På næste side tester Warrior gaming stolen.

 

 

crankyrabbit
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-06-2019 10:54:43
Svar/Indlæg:
7722/226

"Jeg har uden problemer kunne være i den, og jeg er ca 180 høj og vejer 80 kg." 🙂😮

Ja det er vel også forventeligt, mener det er jo ret almindelig højde og vægt....

Er selv 191cm og 95kg...(vel fordelte)  😀neemos
 
Chefredaktør
Tilføjet:
17-06-2019 11:01:25
Svar/Indlæg:
1126/307

#1
Jo men jeg kan af gode grunde ikke rigtigt teste for andet end min egen størrelse og vægt :D

Men der er plads til mere "krops fylde" end min og stadigvæk sidde komfortabelt :)

/NeemosKleitusIV
 
Redaktør
Tilføjet:
17-06-2019 14:02:50
Svar/Indlæg:
4282/306

Neemos du må bare tilbage i rigtig pasform - så slipper du også for at skifte pas-foto. 😀 hahaSoundWave
 
Elitebruger
Tilføjet:
19-06-2019 18:02:31
Svar/Indlæg:
3006/103

Det er lidt skidt at Inventarland ikke skriver maksvægt. Den er garanteret begrænset til 100kg lige som de andre fimsede stole i den kaliber :)

Jeg nyder selv en Lomax Como, det er en kvalitetsstol der kan klare en mand der træner og har lidt mere end gennemsnittet :)