Test: Warrior gamingstol

Diverse d.  17. juni. 2019, skrevet af neemos 4 Kommentarer.  Vist: 4795 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: neemos
Oversættelse: donto

Pristjek på  1748,75
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test

 

 


Stolen er blevet testet i mit daglige virke herhjemme, så der er blevet både arbejdet og gamet i længere og kortere perioder ad gangen. 
 

Warrior gaming stolen ankom i en stor neutral kasse fra inventarland.dk, så det var som altid med sommerfugle i maven da man gik igang med at pakke op. Selve navnet har jo givet lidt forventninger hos undertegnet, så jeg var spændt på om stolen kunne leve op til navnet.

Stolen blev pakket ud og alle dele lagt op og tegningen fundet frem, der var jo en deadline der skulle nåes, så det går ikke med at springe igang uden en tegning. Det var dog super nemt at gå til med at få samlet stolen, og jeg brugte ca. 30 min på at få stolen samlet helt og klar til at afprøve den.

Stolen er lavet i god kvalitet og PU læderet føles behageligt og ganske komfortabelt at sidde i. Selv ved de længere gaming sessions lagde jeg ikke synderligt mærke til stolen, hvilket altid er godt tegn, for så gør den det den skal. Jeg er dog ikke store fan af de nakke og lænde puder der fulgte med, da de desværre er en anelse for hårde til mig. Det gør at de istedet for at støtte, ender med at skubbe til en, og det gør ikke noget godt rent ergonomisk. Men væk kom puderne og stolens komfort var klart forbedret, hvertfald i forhold til hvad min gamle krop foretrækker. 

Armlænene kan justeres i højden så stolen er nem at tilpasse til langt de fleste skriveborde uden problemer. Det er også muligt at dreje dem, så man kan få den bedste understøttelse af armen hvis man gamer på en lidt "skæv" måde, som mange FPS gamere gør.

Hjulene er af super god kvalitet og det er en af små ting som man oftest ikke tænker på, men som i den sidste ende faktisk er utrolig vigtigt for den generelle følelse af stolen. Og de virker bare, selvom ungerne herhjemme nærmeste slæber dynger af sand og jord med indenfor når de lige løber ind og henter alverdens ting.  Men ingen problemer med hjul der har sat sig, stolen fungerer bare.


Mål på stolen:

  • Bredde: 66 cm
  • Højde: 127 cm
  • Dybde: 65 cm
  • Siddehøjde: 46-57 cm


Jeg har uden problemer kunne være i den, og jeg er ca 180 høj og vejer 80 kg.

Men alt i alt en dejlig stol, i lækkert design og i super god kvalitet. Jeg har faktisk ikke rigtigt lagt mærke til stolen i den tid jeg har testet den, og det er i min optik et super godt tegn.


På næste side kommer konklusionen.

 

 

crankyrabbit
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-06-2019 10:54:43
Svar/Indlæg:
7722/226

"Jeg har uden problemer kunne være i den, og jeg er ca 180 høj og vejer 80 kg." 🙂😮

Ja det er vel også forventeligt, mener det er jo ret almindelig højde og vægt....

Er selv 191cm og 95kg...(vel fordelte)  😀neemos
 
Chefredaktør
Tilføjet:
17-06-2019 11:01:25
Svar/Indlæg:
1126/307

#1
Jo men jeg kan af gode grunde ikke rigtigt teste for andet end min egen størrelse og vægt :D

Men der er plads til mere "krops fylde" end min og stadigvæk sidde komfortabelt :)

/NeemosKleitusIV
 
Redaktør
Tilføjet:
17-06-2019 14:02:50
Svar/Indlæg:
4282/306

Neemos du må bare tilbage i rigtig pasform - så slipper du også for at skifte pas-foto. 😀 hahaSoundWave
 
Elitebruger
Tilføjet:
19-06-2019 18:02:31
Svar/Indlæg:
3006/103

Det er lidt skidt at Inventarland ikke skriver maksvægt. Den er garanteret begrænset til 100kg lige som de andre fimsede stole i den kaliber :)

Jeg nyder selv en Lomax Como, det er en kvalitetsstol der kan klare en mand der træner og har lidt mere end gennemsnittet :)