Test: Asus ROG Gladius II Wirelees Gaming Mouse

Styre-enheder d.  13. maj. 2019, skrevet af Nunex1996 2 Kommentarer.  Vist: 4487 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: Nunex1996
Oversættelse: donto

Pristjek på  649,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: ASUSTek

Software

 

 

ROG Armoury II er som man kender det og hvis man ikke kender det, kommer der et lille simpelt oversigtsbillede her.
 


Den første side du møder, er oversigten over musen knapper, og hvilke funktioner disse har. Du har mulighed for at indstille 3 forskellige profiler, således at du "hurtigt" kan skifte mellem disse, hvis der er brug for det. Alle musens knapper kan også knyttes en macro, man kan lave under Macro fanen.
 


Herefter kommer vi til Perfomance fanen. Heri kan du indstille de 2 niveauer af DPI, som du ønsker. Disse kan indstilles i interval af 100 dpi, fra 100 til 16000. Derudover er der også mulighed for at pille ved polling rate, angle tuning, respons på knapperne, og acceleration/deceleration. Der er også den, efter min mening, unødvendige feature Angle snapping, som gør at din mus er fuld.
 


Så kommer vi til det fede, nemlig RGB'en. Du kan vælge at have samme farve over alt, eller indstille efter område, også præcis ligesom ASUS Aura, kan næsten customize det så meget hjertet begære, både i forhold til rainbow/mønstre og til hvor skarp det skal lyse. Bare husk at lyset også afgøre levetiden på batteriet.
 


Til sidst er der Power, eller batteri fanen, som den nok ville kaldes på dansk. Her kan du se musens batteri procent og bestemme hvor lang tid den kan stå ubrugt før den går i dvale. Lysene kan sættes til at blinke, når batteriet når et lavt niveau, så du ved den skal oplades.

Udover disse, kan du også kalibrere musen, hvis du har en af de allerede forprogrammerede musemåtter fra ASUS, og ellers prøve med din egen. For mig virkede det bedst at køre uden nogle former for kalibrering. Du kan også tracke dine statistiker, ved at slå den indbyggede "counter" til, så kan du se hvor mange musetryk du bruger på at browse eller spille i en time. Sjov feature, men ikke super nødvendig.

 

 

Burgurne
 
Elitebruger
Tilføjet:
13-05-2019 22:46:47
Svar/Indlæg:
5462/1188

Har man mulighed for at skifte mellem forskellige DPI mens man spiller, som jeg kan på min Logitech G903? Det er meget brugbart ved f.eks skifte fra maskinpistol til sniper i fps-spil 😉Invzr
 
Elitebruger
Tilføjet:
14-05-2019 17:42:07
Svar/Indlæg:
1229/130

#2 Ja, det kan man på knappen ved mwheel :)