Test: Asus ROG Gladius II Wirelees Gaming Mouse

Styre-enheder d.  13. maj. 2019, skrevet af Nunex1996 2 Kommentarer.  Vist: 4741 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: Nunex1996
Oversættelse: donto

Pristjek på  649,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: ASUSTek

Test

 

 

Jeg har valgt at teste ASUS ROG Gladius II Wireless, ved at bruge den i mit daglige virke samt rutiner. Det vil sige arbejde og diverse FPS spil, såsom PUBG, Apex Legends og Counter-Strike: Global Offensive. Til dagligt benytter jeg mig af en Zowie EC2-A, som modsat Gladius II Wireless er kablet og vejer en del mindre. Jeg skulle derfor vende min hånd de ca. 40 gram ekstra, samt en lidt større overflade.
 


Generelt

Den første dag jeg brugte musen var jeg meget skeptisk, da jeg aldrig har brugt en trådløs mus til gaming og jeg følte da også at et eller andet var forkert. Det virkede som om at den enten ikke var kaliberet ordentligt til min musemåtte og at sensoren ikke rigtig fangede overfladen. Jeg forsøgte med kalibreringen i ROG Armoury softwaren, men syntes ikke at dette forbedrede noget. Jeg forsøgte at spille lidt Apex Legends, men da jeg følte et eller andet var off, skiftede jeg hurtigt til noget CS:GO for at afprøve den deri. Jeg ved stadig ikke hvad problemet var, men følelsen var ikke smooth og var lidt hakkende. Jeg skiftede derefter tilbage til min egen Zowie, som virkede perfekt.

Dette ændrede sig dog på 2. dagen. Om det blot var tilvænning eller om nogle magiske kræfter havde spillet ind første dag vides ikke. Men oplevelsen var helt anderledes. Super smooth, ingen problemer what-so-ever. Det føltes som om jeg sad med min egen mus i hånden, plus de ca. 40 gram. At vende sig til den ekstra vægt, var ikke et så stort issue, men igen så er det forskelligt fra person til person.
Da musen er lidt større end min Zowie, så ændrede mit grip sig også lidt.

De resterende dage jeg har haft musen til rådighed, har der ingen problemer været og jeg sidder lidt med en ærgelse over, at skulle give den videre igen. Dog sidder jeg stadig med kraftige overvejelser om jeg har fundet min fremtidige mus.


Ergonomi

 


Jeg bruger normalt palm grip på min egen, men gik mere hen mod et claw grip på ROG Gladuis'en. Ifølge ASUS er musen dog også optimeret til alle slags grips og ud fra min opfattelse er det helt korrekt. Jeg bruger claw grip når jeg gamer, og hvis jeg blot browser YouTube eller andet, så ligger min hånd i en afslappet palm. På trods af musen størrelse, og min "lidt under gennemsnitlige" håndstørrelse, så har dette ikke været noget problem.
 

Gaming

Jeg har haft brugt musen i FPS spil og jeg må ærligt indrømme, at jeg kun er blevet positivt overrasket. Efter mine små opstartsproblemer, som beskrevet længere oppe, har den kun været en drøm at bruge. Jeg mærker ingen delays og i spil som Counter-Strike og Apex Legends, er hurtig respons en vigtig ingrediens til sejr.

 

 

Burgurne
 
Elitebruger
Tilføjet:
13-05-2019 22:46:47
Svar/Indlæg:
5568/1198

Har man mulighed for at skifte mellem forskellige DPI mens man spiller, som jeg kan på min Logitech G903? Det er meget brugbart ved f.eks skifte fra maskinpistol til sniper i fps-spil 😉Invzr
 
Elitebruger
Tilføjet:
14-05-2019 17:42:07
Svar/Indlæg:
1229/130

#2 Ja, det kan man på knappen ved mwheel :)