Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: SDK
Oversættelse: jmose

Pristjek på  2695,00
Produkt udlånt af: ASUS
DK distributør: Fourcom

Software

 

 

ASUS GPU Tweak

ASUS GPU Tweak minder på mange måder om de populære Afterburner og Precision X programmer, og det bygger da også på den samme core. I GPU Tweak kan man justere på de almindelige parametre altså clockhastighed, core voltage, memory clock og så videre. På dette punkt kan GPU Tweak mere eller mindre det samme som sine konkurrenter.
 

Sammen med kompatible ASUS grafikkort ændrer GPU Tweak brugerfladen til at matche kortet. Med GTX 1080 STRIX giver det adgang til forudprogrammerede profiler som ændrer clockhastigheder og blæserstyring. 

 

AURA

Til at styre kortets lys bruger ASUS et lille stykke software ved navn AURA.
 

Der kan vælges mellem alle farver, så kortet passer ind i dit kabinet tema. Som man kan se kan lyset blinke, konstant skifte farve, skifte farve efter temperaturen, matche musikken eller du kan helt slukke for dioderne. 
 

NVIDIA's ForceWare driver

Driveren brugt i denne test er den seneste nye fra NVIDIA, og derfor kan billeder samt beskrivelse variere en smule. NVIDIA har udviklet deres eget overclocking program, som vil blive en integreret del af driveren, hvis programmet nTune installeres. nTune findes i pakken "NVIDIA system tools" sammen med andre værktøjer. Her er nTune ikke installeret.
 


Som det ses på billedet ovenfor er det nu muligt at komme ind i driveren ved at højreklikke på skrivebordet.
 


Når driveren åbnes, kommer man direkte til 3D indstillingerne. Her er det muligt at justere på globale 3D indstillinger. Det er også muligt at indstille hvert program til at bruge bestemte indstillinger såsom AA eller AF. Endeligt er muligheden her for at fortælle driveren om, grafikkortet eller CPU'en skal bruges til PhysX.
 

Næste punkt hedder skærm. Her er det muligt at stille på opløsning, farver, placering, rotation samt opstilling til flere skærme.
 

Programmet har også mulighed for at opdatere sig selv. Inde i systemopdatering har du mulighed for at sætte hvilket tidspunkt, programmet skal kontrollere efter nye opdateringer.
 

Dette afsnit vil være åbent, hvis man erhverver sig et NVIDIA 3D Vision sæt. Så er der mulighed for at få 3D på de fleste spil. Der er dog mulighed for uden 3D Vision at se hvilke spil, der har god understøttelse for 3D.
 

I sidste punkt i driveren er der mulighed for at justere farve på skærmen til et specielt video indhold. Der er også mulighed for at indstille videobillede. Dette gør brug af NVIDIA PureVideo teknologien.