Test: HyperX Quadcast Standalone Mikrofon

Lyd d.  09. maj. 2019, skrevet af KleitusIV 0 Kommentarer.  Vist: 5759 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: KleitusIV
Oversættelse: KleitusIV

Pristjek på  1049,00
Produkt udlånt af: Kingston
DK distributør: n/a

Layout / Design

 

 

HyperX Quadcast mikrofonen føles utroligt let, når man tager den i hånden første gang, og den er meget let at flytte rundt på. Den vejer kun 364g med stand. Den store fod/plade med gummi under gør dog at den står solidt på bordet og ikke umiddelbart flytter sig hvis man puffer til den. 

Selve mikrofonen hænger i anti-vibrations elastikker/gummiophæng i standen, hvilket minimere lyde fra bump i bordet.
 


 

På bagsiden finder vi USB tilslutning og jack-stick til hovedtelefoner. Desværre er der ingen volumen-kontrol til hovedtelefoner, så her skal lydstyrke styres fra Windows eller hovedtelefonerne skal have volumenkontrol på ledningen. De fleste hovedtelefoner har dog volumenkontrol på ledningen, så det er ikke et gigantisk problem. På bagsiden er også den lille omskifter mellem de forskellige mikrofon indstillinger, der blev forklaret på forrige side. Placeringen af denne drejeknap kan godt være lidt bøvlet, men omvendt er det nok ikke noget man ændrer midt i kampens hede, men mere en indstilling man sætter inden man går i gang med sin optagelse. USB og jack-stick er heller ikke de letteste at komme til, så man skal ikke regne med at det er et sted hvor man tager hovedtelefoner ind og ud hele tiden.
 

 

Toppen af mikrofonen fungerer som on/off "knap". Det er ikke en knap, men blot en berøringsfølsom flade som slukker og tænder mikrofonen blot med et simpelt "tap". Dette fungerer utroligt godt og skal man hurtigt slukke mikrofonen (når konen/kæresten/børnene/hunden pludselig kommer styrtende ind midt i optagelsen), så er det ekstremt let at gøre. Når mikrofonen er tændt, lyser hele mikrofonen rød, og dette lys slukker når man "tap'er" på on/off knappen, så man er aldrig i tvivl om den er tændt eller ej. En rigtig lækker detalje, men hvis man er træt af det røde lys, er der desværre ingen mulighed for at slukke for dette med tændt mikrofon, så måske det vil holde nogle fra at købe mikrofonen.
 


 

Bunden af mikrofonen fungerer som en stor drejeknap, til at styre mikrofonforstærkning. 

 

Næste side: Test