Test: HyperX Quadcast Standalone Mikrofon

Lyd d.  09. maj. 2019, skrevet af KleitusIV 0 Kommentarer.  Vist: 6174 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: KleitusIV
Oversættelse: KleitusIV

Pristjek på  1049,00
Produkt udlånt af: Kingston
DK distributør: n/a

Test

 

 


Opsætning af mikrofonen er utrolig let. Der er intet der skal samles, da mikrofonen kommer klar til brug ud af æsken. Man skal blot sætte USB ledningen i mikrofonen og ditto i computeren. Mikrofonen bliver herefter automatisk opdaget og man kan begynde at bruge den. Der medfølger intet software, og det er heller ikke nødvendigt at installere noget.

Selve testen af mikrofonen er en lidt subjektiv sag, eftersom jeg ikke har et professionelt lydstudie der kan måle frekvenser og lydkvalitet med professionelt udstyr. Til gengæld har jeg anvendt mikrofonen til flere formål og sammenlignet "subjektivt" om lyden var bedre end headset eller indbyggede mikrofoner. Jeg har anvendt mikrofonen til Skype og Discord til tale med teammates i spil og så har jeg mest siddet på den anden side, hvor min søn har brugt mikrofonen med forskellige indstillinger, så jeg kunne teste kvaliteten som lytter. 

HyperX Quadcast har en utrolig god lyd, som jeg vil definere som varm og behagelig. Der var ikke noget tidspunkt hvor lyden var dårlig, hakkede eller forvrængede. Er man i et team-spil vil stereo eller cardioid indstilling være den bedste, eftersom disse fokuserer mere på taleren foran mikrofonen. Omnidirectional og Bi-directional opfanger mere lyd fra lokalet og disse er beregnet i en podcast/interview situation mere end solo gaming/streaming situation. Har man Omnidirectional indstilling sat på, får man virkelig alle lyde fra lokalet med.


Næste side: Konklusion