Test: Envavo Heatbuff

Diverse d.  26. juni. 2019, skrevet af neemos 4 Kommentarer.  Vist: 6649 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: neemos
Oversættelse: donto

Pristjek på  1200,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test

 

 

Testen er foregået ved at jeg har brugt Envavo Heatbuff i mit daglige virke, både ved artikelskrivning og gaming.De fleste vil nok tænke "det var da en spøjst gadget" og lige efter tænke "hvad skal man dog bruge den til". 

Jeg var også et stort spørgsmålstegn da jeg fik at vide at jeg skulle teste Envavo Heatbuff, for jeg kunne ikke forestille mig, at det var noget der reelt ville fungere. Kolde fingre er noget de fleste gamere lider af ved længere tids gaming, men var dette svaret på vores bønner?

Men Envavo Heatbuff fungerer virkelig godt, langt over hvad jeg overhovedet havde forventet. Den er med til at give dine fingre noget varme, og dermed også øget komfort og mindre stivhed i fingre og led. Den er faktisk gået hen og blevet en ting jeg er superglad for, da mit lille "kontor" derhjemme er placeret i en lille gang, hvor der desværre ikke er noget varme. Det kan give lidt udfordringer om vinteren når man sidder og skriver artikler, men med Envavo Heatbuff er jeg ude over stive og kolde fingre når jeg sidder og arbejder. 

Selve opsætningen er utrolig simpel, pak ud og sæt stikket i og så er der varme til fingrene. Der er virkelig ikke andet til det end at sætte powerbricken til og så starter Heatbuff'en op og begynder at varme. Selve Heatbuff'en kan vinkles, så man har et kammer der kan pege over på tastaturet og en der kan pege på musehånden, og dermed få varme i begge hænder.


På næste side kommer konklusionen.

 

 

CDCRenegade
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
26-06-2019 10:08:13
Svar/Indlæg:
1534/59

Envavo Heatbuff er vist lærer på Hogwarts 😀Nesdunk
 
Elitebruger
Tilføjet:
26-06-2019 10:20:11
Svar/Indlæg:
418/72

Damn... 1200,- spir! 😲

#neemos - Kom gerne med en opdatering af artiklen, når vi når hen omkring efterår/vinter, da det nok mest er der den har sin eksistensberettigelse, tænker jeg 🙂 crankyrabbit
 
Elitebruger
Tilføjet:
26-06-2019 14:16:37
Svar/Indlæg:
7710/225

Et par uldhandsker med afklippede fingerspidser kan vel gøre jobbet for mindre penge...😉neemos
 
Chefredaktør
Tilføjet:
26-06-2019 15:30:40
Svar/Indlæg:
1099/305

#2
Den blev testet da det var noget køligere, og jeg sidder et sted uden nogen form for varme, så kolde fingre har generelt været et problem, og det blev virkelig afhjulpet af heatbuffen, virkelig et dejligt produkt. 


Men ja det er en dyr investering, dog en der ikke lige bliver outdated som en mus f.eks kan gøre.

 

#3
mjaa både og, grunden til kolde fingre når man gamer, er at andrenalinen rent faktisk får din krop til at trække blodet ind til de vigtige organer, dermed får man kolde fingre. Der tvivler jeg på om den omtalte løsning vil have effekt, men absolut ikke en tosset ide :D

/Neemos