Korrekturlæser: donto
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på  0,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

 

Det er efterhånden længe siden, vi havde Riotoro RC1288 til test her på hwt.dk - og vi var ret begejstret dén gang. Nu har Riotoro så opdateret kabinettet, og kalder det nu for CR1288TG. Hvis du ikke allerede har gættet det, så betyder TG i navnet Tempered Glass - altså hærdet glas, som åbenbart bare hører til i et gamer kabinet.
Det første jeg ligger mærke til, da jeg får hevet kabinettet ud af kassen er, at plexiglasset i toppen er væk, og fødderne ikke længere er sølvfarvet. Ellers ligner det sig selv. Det hærdede glas i siden får kabinettet til at virke lidt mere eksklusivt end forgængeren. Kort sagt kan jeg lide hvad jeg ser, og førstehåndsindtrykket er mere end godkendt.Riotoro holder kortene tæt ind til kroppen, når de skal fortælle lidt om sig selv på hjemmesiden. Jeg savner stadig en "about us" side. Kort sagt, så er Riotoro lavet af entusiaster - for entusiaster. Hvor og hvornår glimrer ved sit fravær. Ud over kabinetter, producerer Riotoro også PSU´er, vandkøling, mus, tastaturer, og blæsere med og uden RGB.


 

Kassens indhold på næste side.

 

 

Burgurne
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-05-2019 21:55:43
Svar/Indlæg:
5505/1194

Ros til billederne til denne test. Dem kan jeg godt lide. Både de udendørs og dem der viser "work in progress".

Men ingen ros til filteret i bunden. Det er ikke smart at dele det i 2, så den bagerste halvdel skal trækkes ud bagfra. På mit Fractal kabinet er der et langt filter i bunden, som trækkes ud forfra, så jeg skal ikke ned under skrivebordet og rode bag kabinettet for at få filteret ud.

 CRKrogh
 
Overclocker
Tilføjet:
25-05-2019 23:00:39
Svar/Indlæg:
167/5

Nydelig æske - men hvad blev der af kabinetter med bays i fronten?

Jeg kunne f.eks. godt bruge to stk. til BluRay-drev og OC-panel....