Test: Riotoro CR1288TG

Kabinetter d.  22. maj. 2019, skrevet af bauner 2 Kommentarer.  Vist: 5807 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på  0,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Installation af hardware

 

 

Som tidligere nævnt, var der ingen Quick start guide med i vores eksemplar. Jeg downloadede derfor manualen fra hjemmesiden.Mit (nye) test set-up består af:

  • AsRock Z390 Taichi Ultimate
  • Intel i5 9400F @ Deepcool Gammaxx L240 AIO
  • 16 GB AData XPG DDR4 3200
  • 500 GB Samsung 960 EVO
  • XFX RX 590 Fat Boy
  • be quiet! Pure Power 600
  • Windows 10 x64 Pro


Jeg kiggede manualen igennem, og da det så ret nemt ud gik jeg bare i gang. Første step var at få monteret min PSU, og den monteres på den gode gammeldags måde, hvor den lige skubbes ind fra siden og skrues fast med fire skruer. Bruger du en modulær PSU, er det en rigtig god idé, at sætte de kabler på du skal bruge, inden du installerer den. Som du kan se, er der god plads til overskydende kabler oven på PSU´en.Næste skridt var at få monteret bundkortet. Der er allerede, fra fabrikken, monteret stand-off´s. Så det var at få sat I/O shield fast, og skrue bundkortet i. Der er masser af plads at muntre sig på.Min glæde var stor, da jeg konstaterede, at Riotoro stadig har gjort god plads til radiator og blæsere i toppen af kabinettet. Så min AIO blev installeret på rekord tid. Herefter tilsluttede jeg alle de sædvanlige kabler.Jeg bruger hverken 2,5" eller 3,5" drev, men I skal du ikke snydes. Her har jeg pillet en af hver af.Og her med diske monteret.Efter det slæbte jeg kabinettet ud i gården (igen). På bagsiden er der ikke noget at se, andet end at det ser stilrent ud.Fire skruer i toppen afslører der sidder en 240 mm radiator i toppen.Man kan lige skimte hardwaren, når det røgfarvede hærdede glas sidepanel er på.Uden sidepanelet kan vi se jeg fik samlet et nydeligt build, uden at overanstrenge mig alt for meget.Nåh, der var også noget med RGB... Jeg valgte at lade min AIO køre sammen med bundkortet, og så bare vælge samme farve på begge dele. Som de fleste af jer nok ved, så er jeg ikke den store fan af en computer der ligner en konfirmands våde drøm. Så jeg valgte hvidt fast lys. Der er selvfølgelig alle de sædvanlige muligheder. Logoet i fronten lyser rødt, og kun rødt!!
Da test setup´et er helt nyt, installerede jeg en frisk Windows 10 på det, og legede efterfølgende lidt med systemet. Jeg bemærkede ikke blæserne i kabinettet.

 

Konklusion på næste side.

 

 

Burgurne
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-05-2019 21:55:43
Svar/Indlæg:
5505/1194

Ros til billederne til denne test. Dem kan jeg godt lide. Både de udendørs og dem der viser "work in progress".

Men ingen ros til filteret i bunden. Det er ikke smart at dele det i 2, så den bagerste halvdel skal trækkes ud bagfra. På mit Fractal kabinet er der et langt filter i bunden, som trækkes ud forfra, så jeg skal ikke ned under skrivebordet og rode bag kabinettet for at få filteret ud.

 CRKrogh
 
Overclocker
Tilføjet:
25-05-2019 23:00:39
Svar/Indlæg:
167/5

Nydelig æske - men hvad blev der af kabinetter med bays i fronten?

Jeg kunne f.eks. godt bruge to stk. til BluRay-drev og OC-panel....