Test: Nzxt Hue Kit 2

Diverse d.  06. december. 2019, skrevet af neemos 4 Kommentarer.  Vist: 4218 gange.

Korrekturlæser: Ferns
Billed behandling: neemos
Oversættelse: Ferns

Pristjek på  599,00
Produkt udlånt af: NZXT
DK distributør: n/a

Test

 

 


Da jeg fik denne pakke hjem på bordet, var jeg lidt i tvivl om jeg skulle grine eller græde, jeg er nemlig ikke ligefrem den store elektriker. Men på den anden side, så skriver de at det skulle være nemt at gå til og installere, så på med arbejdshandskerne og igang var jeg.

Det kan godt virke en smule skræmmende at gå igang med at samle ledninger og alt det gejl, hvis man ikke lige føler man har det store ekspertise inden for el området. Men jeg kan berolige læseren med at det er ganske nemt at gå til. Bare pak ud, og følg manualen skridt for skridt, så ender det hele med at fungere, det kan jeg garantere jer for.

Men er det fancy LED lys så noget for alle eller har det taget overhånd når vi er kommet til at det nu skal sidde bag på vores skærme? Nej det har ikke taget overhånd, og jeg synes personligt at det har givet en dybde på mit setup herhjemme, som er svært at opnå med almindeligt lys. Der hvor det for mig har været perfekt, er til at give en baggrundsbelysning ved skrivebordet, så der ikke kun er skæret fra skærmen, og det er helt perfekt når man som jeg sidder og arbejder en del ved skærmen.
Det har gjort at mine øjne har slappet lidt mere af end de normalt ville ved længere tids skriverier og gaming, og det giver bare helt generelt et super fedt glow at have det bag skærmen. CAM softwaren som man kan hente fra Nzxt hjemmeside, gør også at du kan sætte det op med andre HUE enheder, og dermed kan du give hele dit gaming rum et fedt farvespil.
 


Der var desværre kludder med billederne af lyset, så i må nøjes med dette billede, som giver en god ide om hvordan det ser ud.


Men er det så noget for alle eller kun de unge og hippe?

Jeg er lidt over de 41 år, og er generelt ikke til så meget RGB lys i hjemmet og slet ikke ved min arbejdsmaskine, men jeg er blevet positivt overrasket over hvor pænt det har set ud, samt hvor lækkert det er at kunne ændre farven på skæret afhængigt af hvor træt jeg for eksempel har været, eller hvilket humør jeg lige har været i.

 

 

Nesdunk
 
Elitebruger
Tilføjet:
07-12-2019 15:27:57
Svar/Indlæg:
418/72

Forstår ikke helt... er det ligesom Philips hue på TV der skifter farve efter hvad der er på skærmen eller er det bare faste farver der skal skiftes manuelt?pansertjald
 
Superbruger
Tilføjet:
07-12-2019 23:58:18
Svar/Indlæg:
1075/54

#1 Det er et RGB sæt, så du vælger selv om det skal skifte farver eller blive på en fast farve. Men det har intet med det som Phillip tvs kan. Det er lavet til unge der vil have så meget RGB på deres gaming rig som muligtloopdk
 
Superbruger
Tilføjet:
09-12-2019 19:17:55
Svar/Indlæg:
1313/197

Jeg har det der gaming noget fra Phillips hue..

 

Det dur og er fedt... ps er 38ZaHa
 
Newbie
Tilføjet:
10-12-2019 02:12:30
Svar/Indlæg:
4/0

Jeg har selv dette kit. Det virker super godt, og lyser godt op. Dog klistre det af h-til (ligesom alt andet dobbeltklæbende), så der skal findes en løsning.