Test: Cougar Attila In-Ear Gaming Headset

Lyd d.  10. oktober. 2019, skrevet af Monberg75 0 Kommentarer.  Vist: 5589 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: donto

Pristjek på  310,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

 

 

COUGAR er på vej frem på det nordiske marked, og vi skal i denne anmeldelse kigge på et af deres headset. Det er et såkaldt in-ear headset, så det fylder ikke vildt meget på skrivebordet, og kan eventuelt bruges på farten. Hvis man vel og mærke har et stik i sin mobil til et headset.
 


Målet for Cougar er at være leveringsdygtige med "Best in the class" innovative produkter, som er med helt fremme i skoene (cutting edge) gamer produkter. Cougar blev grundlagt i 2007 af en gruppe entusiaster og professionelle medarbejdere i Tyskland, som syntes at der på PC hardware ikke var sket de store ændringer i den måde en desktop PC fremstår på over de sidste 20 år. Det er stadig det samme kedelige udtryk og et internt layout med uendelige ukreative kosmetiske variationer og dårlig kvalitet.

Derfor ønskede Cougar at forsyne gamere med mere stilfulde produkt koncepter, som samtidig ville møde de skrappeste kvalitetskrav. I dag har Cougar udviklet sig til et Globalt mærke som leverer innovative, højydelses og højkvalitets produkter til PC Gaming markedet.
 

 

Kassens indhold på næste side.