Test: Cougar Attila In-Ear Gaming Headset

Lyd d.  10. oktober. 2019, skrevet af Monberg75 0 Kommentarer.  Vist: 5696 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: donto

Pristjek på  310,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout / Design

 

 

Cougar Attila er et ret prangende in-ear headset med sine guld skruer og sit guld logo på siderne. Det fylder ikke vildt meget, men helt tilpas når man tænker på det er in-ear.
 


De øre tips der følger med, er lavet i skum. Det betyder, at man skal massere dem inden man sætter dem i ørerne. Personligt er jeg mere til silikone tips, men det er vist en smagssag. Der følger 3 forskellige størrelser tips med til headsettet.
 


Ørekrogene er også i 3 forskellige størrelser. De er lavet i blød gummi, og mærket fint op med højre og venstre samt størrelse.
 


Både ørekroge og øretips sættes nemt på headsettet, der er riller til begge dele, og de smutter nemt på plads efter man har tage dem af der var på.
 


Mikrofonen er en lille svanehals mikrofon, som man kan tage af. Når man tager mikrofonen af, tager mikrofonen i inline fjernbetjeningen over. Det kigger vi på senere. Svanehals mikrofonen er retningsbestemt, og stikket låses i et lille hak, når den er skubbet helt ind. Det er en fin detalje.
 

 


Inline fjernbetjeningen er en lille plastik kasse, som sidder 25 cm fra hovedet. Der er knapper på fronten, så man kan betjene sin smartphone, og mikrofonen sidder underligt nok på bagsiden. Den tester jeg i næste sektion, så finder vi ud af om det er godt.
 

 


Stikket er et guldbelagt vinkelstik, hvilket faktisk er meget fedt. Så stikker det ikke så langt ud fra mobilen.
 

 

Beskrivelse af lyd og komfort på næste side.