Test: Cooler Master Silencio S400

Kabinetter d.  24. juni. 2019, skrevet af bauner 0 Kommentarer.  Vist: 6029 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på  697,00
Produkt udlånt af: Coolermaster
DK distributør: DCS

Introduktion

 

 

Coolermaster´s Silencio serie har længe trængt til en overhaling. På Computex fremviste de afløseren til de gamle modeller. Coolermaster smider to nye modeller på markedet - Silencio S400 og S600. Førstnævnte er til Mini ITX og m-ATX, og sidstnævnte er til ATX. Begge modeller kan fås med og uden hærdet glas. Fællses for begge er lydisolering i siderne (med mindre du har valgt en model med hærdet glas), og i toppen. Redaktionen har fået en S400 uden hærdet glas til test. Modellerne med hærdet glas har et "TG" i modelnavnet.
Kabinettet er forbavsende stort til et Mini ITX/m-ATX, og så vejer der betydelig mere end man forventer. Kabinettet er ligesom jeg kan lide det - klassisk stil uden RGB og plexi/hærdet glas. Nogen vil sikkert kalde det kedeligt, men vi skal lige huske på det er kontor folket der er målet med dette kabinet. Og så de få der bare godt vil have noget klassisk der ikke larmer.

Efter at have pakket det ud henter jeg husets teenager og hendes kæreste. Tøsen kan lide det, men kæresten syntes det er direkte kedeligt!! Jeg rotter mig sammen med min datter, og vi bliver enige om, at førstehåndsindtrykket er mere end godkendt.


Cooler Master behøver næppe nogen større introduktion. Cooler Master er en af verdens førende producenter indenfor hardware. Cooler Master blev grundlagt i Taiwan i 1992 og har lige siden produceret alt lige fra kabinetter og køleløsninger til strømforsyninger, mus, headsets og mobiltilbehør.


 

Kassens indhold på næste side.