Test: Cooler Master Silencio S400

Kabinetter d.  24. juni. 2019, skrevet af bauner 0 Kommentarer.  Vist: 6031 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på  697,00
Produkt udlånt af: Coolermaster
DK distributør: DCS

Design / indvendigt

 

 

Vi starter det indvendige design på samme måde som vi gjorde med det udvendige - fronten. Den åbnes nemt, og kan vendes, hvis man hellere vil have den åbner den anden vej. Noget så sjældent, som plads til et optisk drev falder straks i øjnene. Personligt har jeg ikke brugt et i flere år, og jeg ved ikke om kontor folket bruger den slags. Selve lågen har lydisolering på indersiden, og i selve kabinettet sidder der et ret stort filter.Filtret kan lige klikkes af, så man få adgang til den præ-monterede blæser. Her er også god plads til en radiator, hvis man bruger sådan en.Som vi så på sidste side, så er fronten dækket af en plade. Også dén har fået lydisolering. Under pladen er der plads til blæser/radiator montering.Har du købt kabinettet for at bygge dig en gamer rig, vil du sikkert blive glad for det medfølgende filter, som kan sættes i toppen. Dét giver bedre mulighed for at komme af med varmen. Her har jeg lige fundet det frem og sat det på.Begge sidepaneler sidder fast med fingerskruer. Der er to på hvert panel.Begge sidepaneler har støjisolering på indersiden.
Jeg fjerner det højre sidepanel og ser hvad Cooler Master har gemt bag pladen. Ikke tosset. Sleeving på alle kabler, og et stort hul omkring CPU-soklen. Hullerne til kabelføring sidder de rigtige steder. I bunden sidder et HDD-bur ved siden af pladsen til vores PSU.Det er jo et Silencio, så der er naturligvis anti vibrations gummi hvor PSU´en skal sidde. Som bonus slipper man for ridser i PSU´en.HDD-buret er lige til at tage ud. Det sidder fast med én skrue. Det kan rykkes lidt fra side til side, så der er plads til en radiator i fronten, eller en af de helt store PSU´er. Vil du have begge dele, skal det fjernes helt, og du må så nøjes med 2,5" diske på den anden side. Der er plads til tre stk. 3,5" diske, hvor af de to skal monteres med skinner. Dét vender jeg tilbage til, når der skal hardware i kabinettet.Jeg vender kabinettet. Det eneste der lige falder i øjnene, er rammen til det optiske drev. Man skal ikke være raketfysiker for at regne ud, at den nok sidder i vejen, hvis man vil have en stor radiator i toppen. Heldigvis kan den fjernes, hvis du ikke skal bruge den. Helt som forventet er der et PSU skjold i bunden.Toppen af skjoldet bruges til montering af 2,5" diske. Dét vender jeg også tilbage til, når jeg installerer hardware i kabinettet.Vi afslutter den indvendige del med at kigge på kølingen. Du får to Silencio FP 120 mm PWM blæsere med fra fabrikken. De er placeret som den slags skal - en i fronten til in-take og en bagerst som exhaust.
Kabinettet er udstyret med et blæser splitter kabel med stik til 3 blæsere. Den forreste blæser er allerede tilsluttet. Den bagerste skal du selv sætte på. Kablet ender ud i et 4-pin PWM stik som sættes i bundkortet.
På næste side installerer jeg mit test set-up i Coolermaster Silencio S400